TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влегле со пиштоли - вооружен грабеж во Скопје

Press24 - 12.01.2019

Во 20 часот било пријавено дека во маркет на улицата „Методија Митевски“ во Скопје три лица од кои едниот се заканил со пиштол, од вработените одзеле околу 23 илјади денари. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Макфакс - 12.01.2019

Доцна синоќа на улицата Методија Митевски во Скопје се слуќил грабеж, информираат од полицијата. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениет одзеле околу 23 илјади денари.

Влегле со пиштоли – вооружен грабеж во Скопје

Centar - 12.01.2019

Во 20 часот било пријавено дека во маркет на улицата „Методија Митевски“ во Скопје три лица од кои едниот се заканил со пиштол, од вработените одзеле околу 23 илјади денари. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

24Инфо - 12.01.2019

Доцна синоќа на улицата Методија Митевски во Скопје се слуќил грабеж, информираат од полицијата. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениет одзеле околу 23 илјади денари.

Разбојници се заканувале со пиштол и одзеле 23.000 денари од маркет во Скопје

Скопје1 - 12.01.2019

На 11.01.2019 година во 20 ч. било пријавено дека во маркет на улицата „Методија Митевски“ во Скопје три лица од кои едниот се заканил со пиштол, од вработените одзеле околу 23 илјади денари.

Вооружен грабеж во маркет во Скопје

Опсервер - 13.01.2019

На 11.01.2019 година во 20 ч. било пријавено дека во маркет на улицата „Методија Митевски“ во Скопје три лица од кои едниот се заканил со пиштол, од вработените одзеле околу 23 илјади денари.