TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Италијанската актерка Каролина Пагани на „Битола Шекспир фестивал“

Опсервер - 29.06.2022

„Битола Шекспир фестивал“ вечер продолжува со настап на актери од Италија кои пред публиката во Битола ќе се престават со две уметнички дела, монодрама и балет. Актерката Каролина Пагани ќе ја изведе монодрамата „Хамлетелиа“, авторски проект за кој ...

Италијанската актерка Каролина Пагани на „Битола Шекспир фестивал“

Независен - 29.06.2022

„Битола Шекспир фестивал“ вечер продолжува со настап на актери од Италија кои пред публиката во Битола ќе се престават со две уметнички дела, монодрама и балет. Актерката Каролина Пагани ќе ја изведе монодрамата „Хамлетелиа“, авторски проект за кој ...

Актерката Каролина Пагани вечерва на „Битола Шекспир фестивал“

МКД - 29.06.2022

„Битола Шекспир фестивал" вечер продолжува со настап на актери од Италија кои пред публиката во Битола ќе се престават со две уметнички дела, монодрама и балет. Актерката Каролина Пагани ќе ја изведе монодрамата „Хамлетелиа", авторски проект за кој ...

Италијанската актерка Каролина Пагани на „Битола Шекспир фестивал“

Курир - 29.06.2022

„Битола Шекспир фестивал“ вечер продолжува со настап на актери од Италија кои пред публиката во Битола ќе се престават со две уметнички дела, монодрама и балет. Актерката Каролина Пагани ќе ја изведе монодрамата „Хамлетелиа“, авторски проект за кој ...

Италијанската актерка Каролина Пагани на „Битола Шекспир фестивал“

MakPress - 29.06.2022

„Битола Шекспир фестивал“ вечер продолжува со настап на актери од Италија кои пред публиката во Битола ќе се престават со две уметнички дела, монодрама и балет. Актерката Каролина Пагани ќе ја изведе монодрамата „Хамлетелиа“, авторски проект за кој ...

Италијанската актерка Каролина Пагани на „Битола Шекспир фестивал“

Канал5 - 29.06.2022

„Битола Шекспир фестивал“ вечер продолжува со настап на актери од Италија кои пред публиката во Битола ќе се престават со две уметнички дела, монодрама и балет. Актерката Каролина Пагани ќе ја изведе монодрамата „Хамлетелиа“, авторски проект за кој ...

Актерката Каролина Пагани со монодрамата „Хамлетелиа” вечерва на „Битола Шекспир фестивал“

Република - 29.06.2022

„Битола Шекспир фестивал” вечер продолжува со настап на актери од Италија кои пред публиката во Битола ќе се престават со две уметнички дела, монодрама и балет. Актерката Каролина Пагани ќе ја изведе монодрамата „Хамлетелиа”, авторски проект за кој ...

Италијанската актерка Каролина Пагани на „Битола Шекспир фестивал“

Вечер Прес - 29.06.2022

„Битола Шекспир фестивал“ вечерва продолжува со настап на актери од Италија кои пред публиката во Битола ќе се престават со две уметнички дела, монодрама и балет. Актерката Каролина Пагани ќе ја изведе монодрамата „Хамлетелиа“, авторски проект за ...