TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре без струја делови на Кисела Вода, Илинден и Ѓорче Петров

Макфакс - 14.01.2021

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре ( петок ) без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 10:00-11:00 часот ќе останат корисниците од ул.Улоф Палме (од бр.11-15). (општина К.Вода) -во периодот од 09:00-15:00 часот ќе останат ...

Утре без струја делови на Кисела Вода, Илинден и Ѓорче Петров

Вечер - 14.01.2021

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре ( петок ) без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 10:00-11:00 часот ќе останат корисниците од ул.Улоф Палме (од бр.11-15). (општина К.Вода) -во периодот од 09:00-15:00 часот ќе останат ...

Утре без струја делови на Кисела Вода, Илинден и Ѓорче Петров

24Инфо - 14.01.2021

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре ( петок ) без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 10:00-11:00 часот ќе останат корисниците од ул.Улоф Палме (од бр.11-15). (општина К.Вода) -во периодот од 09:00-15:00 часот ќе останат ...

Утре прекин на струја во Марино, Орман и ул. „Улоф Палме” во Кисела Вода

Слободен Печат - 14.01.2021

Утре без струја ќе останат корисниците на ул. „Улоф Палме” во Општина Кисела Вода и жителите на село Марино во Општина Илинден, како и дел од Орман во Општина Ѓорче Петров. Како што соопштуваат од ЕВН Македонија, на ул.

Утре прекин на струја во Марино, Орман и ул.„Улоф Палме” во Кисела Вода

24Инфо - 14.01.2021

Утре без струја ќе останат корисниците на ул. „Улоф Палме” во Општина Кисела Вода и жителите на село Марино во Општина Илинден, како и дел од Орман во Општина Ѓорче Петров. Како што соопштуваат од ЕВН Македонија, на ул.

ЕВН Македонија: Утре без струја во Марино, Орман и улицата Улоф Палме во Кисела Вода

Денешен - 14.01.2021

Утре без струја ќе останат корисниците на ул. „Улоф Палме“ во Општина Кисела Вода и жителите на село Марино во Општина Илинден, како и дел од Орман во Општина Ѓорче Петров. Како што соопштуваат од ЕВН Македонија, на ул.

Утре прекин на струја во Марино, Орман и ул.„Улоф Палме" во Кисела Вода

Канал5 - 14.01.2021

Утре без струја ќе останат корисниците на ул. „Улоф Палме" во Општина Кисела Вода и жителите на село Марино во Општина Илинден, како и дел од Орман во Општина Ѓорче Петров. Како што соопштуваат од ЕВН Македонија, на ул.

Дел од Кисела Вода денеска без вода, а утре без струја

Независен - 14.01.2021

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев“ 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски“ во Општина Кисела Вода. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе ...

Утре прекин на струја во Марино, Орман и ул.„Улоф Палме“ во Кисела Вода

MakPress - 14.01.2021

Утре без струја ќе останат корисниците на ул. „Улоф Палме“ во Општина Кисела Вода и жителите на село Марино во Општина Илинден, како и дел од Орман во Општина Ѓорче Петров. Како што соопштуваат од ЕВН Македонија, на ул.

Утре без струја делови на Кисела Вода, Илинден и Ѓорче Петров

MTM - 14.01.2021

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре (петок) без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 10:00-11:00 часот ќе останат корисниците од ул.Улоф Палме (од бр.11-15). (Општина К. Вода) -во периодот од 09:00-15:00 часот ќе останат ...

Без струја делови на Кисела Вода, Илинден и Ѓорче Петров

Макфакс - 15.01.2021

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 10:00-11:00 часот корисниците од ул.Улоф Палме (од бр.11-15) (општина К.Вода) -во периодот од 9:00-15:00 часот корисниците на с.Марино (поточно на ...

Утре прекин на струја во Марино, Орман и ул.„Улоф Палме“ во Кисела Вода

Опсервер - 14.01.2021

Утре без струја ќе останат корисниците на ул. „Улоф Палме“ во Општина Кисела Вода и жителите на село Марино во Општина Илинден, како и дел од Орман во Општина Ѓорче Петров. Како што соопштуваат од ЕВН Македонија, на ул.