TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Едукација на младите ЗА праведната ЕНЕРГЕТСКА транзиција

Тера - 10.06.2024

Центарот за истражување и информирање за животната средина Еко Свест продолжува со реализацијата на програмата за праведна транзизиција со цел вклучување на сите заинтересирани граѓани, институции, организации да бидат дел од овој долгорчен процес, ...

Повеќе активности во рамки на настанот „Нова енергетска визија за Битола“ во битолската „Европска куќа“

Zoom - 10.06.2024

Во битолската „Европска куќа“ (Europe House Bitola) се одржа настанот „Нова енергетска визија за Битола“. Целта беше промовирање нови иновативни форми на еколошка едукација и активизам кај локалната заедница.

Младите од Пелагонија промовираа иновативни решенија за новата енергетска визија за Битола

Слободен Печат - 10.06.2024

Младите од Битола и Пелагонискиот регион на денешниот настан „Нова енергетска визија за Битола“ што се одржа на платото пред Офицерскиот дом преку креативни изработки промовираа решенија и иновации за намалување на потрошувачката на енергија и ...

Повеќе активности во рамки на настанот „Нова енергетска визија за Битола“ во битолската „Европска куќа“

MakPress - 10.06.2024

Во битолската „Европска куќа“ (Europe House Bitola) се одржа настанот „Нова енергетска визија за Битола“. Целта беше промовирање нови иновативни форми на еколошка едукација и активизам кај локалната заедница.

Младите од Битола и Пелагонија промовираа решенија и иновации за намалување на потрошувачката на енергија (фото)

Битола Њуз - 10.06.2024

-Младите од Битола и Пелагонискиот регион со своите креативни изработки промовираа решенија и иновации за намалување на потрошувачката на енергија и подобрување на енергетската ефикасност.