TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Едноставно решение: Исчистете го накитот и вратете му го оригиналниот сјај со помош на оваа смеса

Попара - 16.10.2021

Со текот на времето, накитот како прстените, со користење и доаѓање во контакт со разни надворешни фактори почнуваат да го губат оригиналниот сјај. Сепак, постои лесно и брзо решение. Со само неколку алатки од кујната, можете да го вратите сјајот и ...

Едноставно решение: Исчистете го накитот и вратете му го оригиналниот сјај со помош на оваа смеса

Пулс24 - 16.10.2021

Со текот на времето, накитот како прстените, со користење и доаѓање во контакт со разни надворешни фактори почнуваат да го губат оригиналниот сјај. Сепак, постои лесно и брзо решение. Со само неколку алатки од кујната, можете да го вратите сјајот и ...