TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Улицата Васко Карангелевски пуштена во употреба...

Н.Македонија - 26.08.2017

Улицата Васко Карангелевски пуштена во употреба Официјално е пуштена во употреба улицата Васко Карангелевски во општината Аеродром, на потегот од раскрсницата со булеварот Јане Сандански до раскрсницата со булеварот АСНОМ (СЦ „Јане Сандански“ и ...

Целосно реконструирана улицата „Васко Карангелески“ во Аеродром

Build - 25.08.2017

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски денеска изврши увид на реконструираната улица „Васко Карангелески“ во општина Аеродром. „Во оваа фаза целосно го реконструиравме коловозот на улицата „Васко Карангелески“, на потегот од раскрсницата со ...