TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инстаграм падна, корисниците ширум светот пријавуваат проблеми

Во Центар - 22.09.2022

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со користење на апликацијата Instagram на нивните телефони. Веб-страницата Downdetector наведува дека нешто по 18:00 часот, по наше време, луѓето почнале да се жалат на пречки.

Инстаграм падна: Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со апликацијата

USB - 22.09.2022

Голем број корисници ширум светот пријавиле дека имаат проблеми со користење на апликацијата Instagram на нивните телефони. Многу корисници известуваат дека апликацијата се исклучува сама по себе, пораките не работат и апликацијата им дава грешка.

(ФОТО) Падна Инстаграм, корисниците не може да споделуваат фотографии

Скопје1 - 22.09.2022

Инстаграм моментално е во прекин. Платформата во сопственост на Мета моментално се соочува со прекин, бидејќи корисниците ширум светот се жалат дека feed не работи, a имаат проблеми и со проверка на ДМ.