TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Diners Club со своја поддршка на глобално движење „Pay It Forward”

Алсат-М - 15.04.2019

Во неделата, на Школка во Градскиот парк во Скопје успешно се оддржа хуманитарниот настан „Правиме добри дела и растеме заедно“, во организација на женската хуманитарна организација Inner Wheel Club Skopje Europea и невладината Аутизам МК, со цел ...

КБ Прво пензиско друштво со поддршка на хуманитарниот настан „Продолжи понатаму“

+инфо - 14.04.2019

КБ прво пензиско друштво како партнер и помагател активно се вклучи во годинешниов настан „Pay It Forward“ (Продолжи понатаму) кој во организација на женското здружение Inner Wheel Club Skopje Europea и во соработка со Здружението Аутизам МК, се ...

„Правиме добри дела и растеме заедно“, хепенинг за подигање на свеста за аутизмот

Алфа - 14.04.2019

Во Градскиот парк денеска ќе се одржи хуманитарниот настан „Правиме добри дела и растеме заедно„ во организација на женската хуманитарна организација Inner Wheel Club Skopje Europea и невладината Аутизам МК.

Diners Club со своја поддршка на глобално движење „Pay It Forward”

Фактор - 15.04.2019

Во неделата, на Школка во Градскиот парк во Скопје успешно се оддржа хуманитарниот настан „Правиме добри дела и растеме заедно“, во организација на женската хуманитарна организација Inner Wheel Club Skopje Europea и невладината Аутизам МК, со цел ...

КБ Прво пензиско друштво со поддршка на хуманитарниот настан „Продолжи понатаму“

Фактор - 14.04.2019

КБ прво пензиско друштво како партнер и помагател активно се вклучи во годинешниов настан „Pay It Forward“ (Продолжи понатаму) кој во организација на женското здружение Inner Wheel Club Skopje Europea и во соработка со Здружението Аутизам МК, се ...

Хепенинг за подобар свет „Правиме добри дела и растеме заедно“

Слободен Печат - 16.04.2019

Трета година Македонија е дел од најголемото глобално движење наречено Pay it Forward (Продолжи понатаму) кое се одбележува на 28 април. Во Градскиот парк денеска ќе се одржи хуманитарниот настан „Правиме добри дела и растеме заедно„ во организација ...

Diners Club со своја поддршка на глобално движење „Pay It Forward”

Либертас - 15.04.2019

Во неделата, на Школка во Градскиот парк во Скопје успешно се оддржа хуманитарниот настан „Правиме добри дела и растеме заедно“, во организација на женската хуманитарна организација Inner Wheel Club Skopje Europea и невладината Аутизам МК, со цел ...

КБ Прво пензиско друштво со поддршка на хуманитарниот настан „Продолжи понатаму“

Црнобело - 14.04.2019

КБ прво пензиско друштво како партнер и помагател активно се вклучи во годинешниов настан „Pay It Forward“ (Продолжи понатаму) кој во организација на женското здружение Inner Wheel Club Skopje Europea и во соработка со Здружението Аутизам МК, се ...

КБ Прво пензиско друштво со поддршка на хуманитарниот настан „Продолжи понатаму“

MakPress - 14.04.2019

КБ прво пензиско друштво како партнер и помагател активно се вклучи во годинешниов настан „Pay It Forward“ (Продолжи понатаму) кој во организација на женското здружение Inner Wheel Club Skopje Europea и во соработка со Здружението Аутизам МК, се ...

Хепенинг во Градски парк – „Правиме добри дела и растеме заедно“ за лицата со аутизам

Вечер - 14.04.2019

Трета година Македонија е дел од најголемото глобално движење наречено Pay It Forward (Продолжи понатаму), кое се одбележува на 28 април. По тој повод во Градскиот парк, вчера, се одржа хуманитарниот настан „Правиме добри дела и растеме заедно“, во ...