TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Доживотен затвор за извршителот на нападите во Њујорк и Њу Џерси

А1 On - 14.02.2018

Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади, кои ги изведе во септември 2016 година во Њу Џерси и Њујорк. Кон средината на октомври, по двомесечен судски процес, Ахмад Рахими беше прогласен за ...

Доживотен затвор за бомбаш од Њујорк

Локално - 14.02.2018

Две доживотни затворски казни доби бомбашот од Њујорк, Ахмад Рахими, објави АП. Тој беше уапсен и обвинет по експлозија на бомба во соседството на Челзи во Њујорк во ноќта на 17 септември 2016 година.

Доживотен затвор за извршителот на нападите во Њујорк и Њу Џерси

CivilMedia - 14.02.2018

Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади, кои ги изведе во септември 2016 година во Њу Џерси и Њујорк. Кон средината на октомври, по двомесечен судски процес, Ахмад Рахими беше прогласен за ...

Доживотен затвор за извршителот на нападите во Њујорк и Њу Џерси

+инфо - 14.02.2018

Кон средината на октомври, по двомесечен судски процес, Ахмад Рахими беше прогласен за виновен по осум обвиненија. Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади, кои ги изведе во септември 2016 ...

Доживотен затвор за извршителот на нападите во Њујорк и Њу Џерси

24 Вести - 14.02.2018

Американецот со авганистанско потекло Ахмад Рахими е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади, кои ги изведе во септември 2016 година во Њу Џерси и Њујорк. Истрагата утврди дека на 17 септември 2016 година тој поставил бомба во Њу ...

Паднаа пресудите: Осуден на две казни доживотен затвор поради бомбашки напади

Курир - 14.02.2018

Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади, кои ги изведе во септември 2016 година во Њу Џерси и Њујорк. Кон средината на октомври, по двомесечен судски процес, Ахмад Рахими беше прогласен за ...

Доживотен затвор за извршителот на нападите во Њујорк и Њу Џерси

Алсат-М - 14.02.2018

Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади, кои ги изведе во септември 2016 година во Њу Џерси и Њујорк. Кон средината на октомври, по двомесечен судски процес, Ахмад Рахими беше прогласен за ...

Доживотен затвор за напаѓачот од Њујорк и Њу Џерси...

Н.Македонија - 14.02.2018

Доживотен затвор за напаѓачот од Њујорк и Њу Џерси Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади што ги изведе во септември 2016 година во Њу Џерси и Њујорк.

Доживотен затвор за извршителот на нападите во Њујорк и Њу Џерси

Либертас - 14.02.2018

Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади, кои ги изведе во септември 2016 година во Њу Џерси и Њујорк. Кон средината на октомври, по двомесечен судски процес, Ахмад Рахими беше прогласен за ...

Доживотен затвор за извршителот на нападите во Њујорк и Њу Џерси

Алфа - 14.02.2018

Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките напади, кои ги изведе во септември 2016 година во Њу Џерси и Њујорк. Американец со авганистанско потекло е осуден на две казни доживотен затвор за бомбашките ...