TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европскиот универзитет преку „Еразмус+“ има остварено над 50 меѓународни студентски размени

Вечер - 09.10.2019

„Еразмус+“ е двигател на модернизацијата на високото образование во Европа, која преку академската мобилност им овозможува на студентите размена на образовно искуство во поинаква академска, културна и општествена средина.

УГД го организираше Еразмус ден 2019

Студенти - 09.10.2019

Универзитетот „Гоце Делчев“ преку одделението за меѓународна соработка го организираше Еразмус денот 2019. Ваков ден се организира во 39 земји низ цела Европа и вкупно околу 1400 настани се организираат по повод еразмус програмата со студентите кои ...

Денови на Еразмус+ на Штипскиот универзитет

24Инфо - 08.10.2019

Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип денеска организира целодневен настан за одбележување на Деновите на Еразмус+ (ErasmusDays2019) за да ги запознае студентите со можностите што ги нуди оваа образовна програма на ЕУ.

Денови на Еразмус+ на Штипскиот универзитет

iPortal - 08.10.2019

Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип денеска организира целодневен настан за одбележување на Деновите на Еразмус+ (ErasmusDays2019) за да ги запознае студентите со можностите што ги нуди оваа образовна програма на ЕУ.

Денови на Еразмус+ на Штипскиот универзитет

Опсервер - 08.10.2019

Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип денеска организира целодневен настан за одбележување на Деновите на Еразмус+ (ErasmusDays2019) за да ги запознае студентите со можностите што ги нуди оваа образовна програма на ЕУ.

Штипскиот универзитет организира Денови на Еразмус+

MakPress - 08.10.2019

Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип денеска организира целодневен настан за одбележување на Деновите на Еразмус+ (ErasmusDays2019) за да ги запознае студентите со можностите што ги нуди оваа образовна програма на ЕУ.