TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

Скопје инфо - 18.04.2021

Врзете ги појасите, бидејќи навлегуваме во недела полна со романтични изненадувања, финансиска добивка и неочекувани подароци од универзумот. Пред нас е сезоната на Биковите која ни носи и стабилност и практично размислување, но и конечно смирување ...

Доаѓа убава недела за три знаци од хороскопот

Скопје24 - 04.04.2021

Овој период ни носи силна страст, храброст, самодоверба, но и нови почетоци, а тој носи убава недела за три хороскопски знаци. Овен – имате силна страст во себе и можете да постигнете што и да посакате Ова е ваша недела.