TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Катастрофалната состојба на улица зад „Тутунски комбинат“, проблем за жителите на Кисела Вода

Макфакс - 12.07.2018

Граѓаните на општина Кисела Вода се соочуваат со низа проблеми поврзани со дел од инфраструктурата во оваа општина. Особен проблем за луѓето кои живеат и работат во делот зад зградата на Тутунски комбинат, претставува лошата состојба на улицата ...

ВИДЕО: Градоначалникот на Кисела Вода во зимски сон, општината во 19 век

А1 On - 12.07.2018

Општина Кисела Вода како во 19 век. Ќе помине и година, а градоначалникот Филип Темелковски како да ги заборави барањата и ветувањата на граѓаните. На помалку од два километра од центарот на градот, веднаш зад зградата на Тутунски комбинат, луѓето ...

Шприцови и игли насекаде: Хорор околу скопскиот Центар за зависници – граѓаните во страв

Таратур - 12.07.2018

Жителите на скопската населба и општина Кисела Вода стравуваат и се загрижени за нивната и безбедноста на нивните деца поради купиштата шприцови, игли и друг медицински отпад околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба.

ФОТО: Состојбата околу Центарот за зависници се полоша, фрлени игли и шприцови на пет метри од куќите – граѓаните ...

Курир - 11.07.2018

Граѓаните на Кисела Вода живеат во страв поради состојбата околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба, кој претставува секојдневна опасност за здравјето на луѓето, посебно на оние најмладите, на децата.

Кисела вода ќе дели студена вода и превоз на граѓаните во пеколните денови

+инфо - 11.07.2018

Општина Кисела Вода во деновите кога температурите ќе бидат над 35 степени, до граѓаните ќе се дистрибуира и ќе се дели студена вода за пиење, ќе се даваат медицински совети на оние кои ќе се пожалат на тегоби, соопшти Општината.

Шприцови и игли насекаде: Хорор околу скопскиот Центар за зависници – граѓаните во страв

МК News - 12.07.2018

Жителите на скопската населба и општина Кисела Вода стравуваат и се загрижени за нивната и безбедноста на нивните деца поради купиштата шприцови, игли и друг медицински отпад околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба.

Состојбата околу Центарот за зависници се полоша, фрлени игли и шприцови на пет метри од куќите – граѓаните стравуваат, ...

Република - 11.07.2018

Граѓаните на Кисела Вода живеат во страв поради состојбата околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба, кој претставува секојдневна опасност за здравјето на луѓето, посебно на оние најмладите, на децата.

Општина Кисела Вода и Црвениот крст-Кисела Вода со проект за помош на граѓаните од високите температури

А1 On - 11.07.2018

​Обележано возило на Црвениот крст ќе патролира низ најфреквентните улици во Општина Кисела Вода во деновите кога температурите ќе бидат над 35 степени, до граѓаните ќе се дистрибуира и ќе се дели студена вода за пиење, ќе се даваат медицински ...

Фрлени игли и шприцови на пет метри од куќите – граѓаните стравуваат поради состојбата на Центарот за зависници во ...

Скопје инфо - 12.07.2018

Граѓаните на Кисела Вода живеат во страв поради состојбата околу Центарот за рехабилитација на зависници кој се наоѓа во оваа населба, кој претставува секојдневна опасност за здравјето на луѓето, посебно на оние најмладите, на децата.

Возило на Црвениот крст ќе патролира на улиците во најтоплите денови

Макфакс - 12.07.2018

Обележано возило на Црвениот крст ќе патролира на најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурите ќе бидат над 35 степени, до граѓаните ќе се дистрибуира и ќе се дели студена вода за пиење, ќе им се даваат медицински ...

Кисела Вода и Црвен крст со проект за помош на граѓаните од високите температури

Сител - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

Возило на Црвениот крст ќе патролира на улиците во најтоплите денови

Скопје инфо - 12.07.2018

Обележано возило на Црвениот крст ќе патролира на најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурите ќе бидат над 35 степени, до граѓаните ќе се дистрибуира и ќе се дели студена вода за пиење, ќе им се даваат медицински ...

Помош за граѓаните на Кисела Вода при евентуални високи температури

Н.Македонија - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

Возило на Црвениот крст ќе патролира на улиците во најтоплите денови

Точка - 12.07.2018

Обележано возило на Црвениот крст ќе патролира на најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурите ќе бидат над 35 степени, до граѓаните ќе се дистрибуира и ќе се дели студена вода за пиење, ќе им се даваат медицински ...

Кисела Вода и Црвен крст со проект за помош на граѓаните од високите температури

Стандард - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

Кисела Вода и Црвен крст со проект за помош на граѓаните од високите температури

Скопје инфо - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

ПРОЕКТ “ТОПЛОТЕН БРАН”: Кисела Вода и Црвен крст ќе делат шишиња со вода на високи температури

Вечер - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.

Помош за граѓаните на Кисела Вода при евентуални високи температури

Скопје24 - 11.07.2018

Возило на Црвен крст ќе патролира низ најфреквентните улици во општина Кисела Вода во деновите кога температурата на воздухот ќе биде над 35 степени, а на граѓаните ќе им се делат и шишиња со пиење.