TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Паспаљ револтиран: Гледаш некој ‘кретен’ како сам уредува запуштено игралиште и коментираш дека тоа го прави од корист

Екипа - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар Жарко Паспаљ повторно стана миленик на регионот по одлуката за преуредување на запуштеното заедничко кошаркарско игралиште во Белград. Но, низ сето тоа Паспаљ е повеќе од револтиран од недостатокот на ...

Жарко Паспаљ: Од овде треба сите да си заминат

24Инфо - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар, Жарко Паспаљ, повторно стана ѕвезда на социјални мрежи откако тој преуреди запуштен заеднички двор меѓу згради на Врачар во Белград, претворајќи го во кошаркарски терен, објави магазинот „Време”.

Жарко Паспаљ: Од овде треба сите да си заминат

Локално - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар, Жарко Паспаљ, повторно стана ѕвезда на социјални мрежи откако тој преуреди запуштен заеднички двор меѓу згради на Врачар во Белград, претворајќи го во кошаркарски терен, објави магазинот „Време“.

Жарко Паспаљ: Од овде треба сите да си заминат

+инфо - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар, Жарко Паспаљ, повторно стана ѕвезда на социјални мрежи откако тој преуреди запуштен заеднички двор меѓу згради на Врачар во Белград, претворајќи го во кошаркарски терен, објави магазинот „Време“.

Жарко Паспаљ: Од овде треба сите да си заминат

Опсервер - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар, Жарко Паспаљ, повторно стана ѕвезда на социјални мрежи откако тој преуреди запуштен заеднички двор меѓу згради на Врачар во Белград, претворајќи го во кошаркарски терен, објави магазинот „Време“.

Жарко Паспаљ: Од овде треба сите да си заминат

А1 On - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар, Жарко Паспаљ, повторно стана ѕвезда на социјални мрежи откако тој преуреди запуштен заеднички двор меѓу згради на Врачар во Белград, претворајќи го во кошаркарски терен, објави магазинот „Време“.

(ВИДЕО) Жарко Паспаљ: Од овде треба сите да си заминат

Скопје1 - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар, Жарко Паспаљ, повторно стана ѕвезда на социјални мрежи откако тој преуреди запуштен заеднички двор меѓу згради на Врачар во Белград, претворајќи го во кошаркарски терен, објави магазинот „Време”.

(Видео) Жарко Паспаљ: Сите треба да си заминат од овде

1tv - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар Жарко Паспаљ повторно стана ѕвезда на социјалните мрежи откако преуреди запуштен заеднички двор меѓу згради на Врачар во Белград, претворајќи го во кошаркарски терен, објави магазинот „Време“.

Жарко Паспаљ: Од овде треба сите да си заминат

MakPress - 12.09.2019

Прославениот југословенски и српски кошаркар, Жарко Паспаљ, повторно стана ѕвезда на социјални мрежи откако тој преуреди запуштен заеднички двор меѓу згради на Врачар во Белград, претворајќи го во кошаркарски терен, објави магазинот „Време“.