TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американско вселенско летало и руски сателит се многу блиску во вселената, од НАСА уверуваат дека тие нема да се судрат

Слободен Печат - 28.02.2024

Американското Министерство за одбрана го следи блиското поминување на вселенското летало на НАСА, ТИМЕД, со рускиот сателит Козмос 2221, објави НАСА. Иако се очекува леталата да се разминат без проблем, судирот може да резултира со голема штета, ...

ОПАСНОСТ ОД СУДАР ВО ВСЕЛЕНАТА Американско вселенско летало и руски сателит се премногу блиски

+инфо - 28.02.2024

Иако се очекува леталата да се разминат, судирот може да резултира со големи остатоци, соопшти НАСА. Американското Министерство за одбрана го следи блиското поминување на вселенското летало на НАСА, TIMED од рускиот сателит Козмос 2221, објави ...

НАСА објави: Американско вселенско летало и руски сателит се многу блиску

Точка - 28.02.2024

Американското министерство за одбрана го следи блиското минување на вселенското летало на НАСА „Timed“ покрај рускиот сателит „Козмос 2221“, објави НАСА. Иако се очекува дека леталата ќе се разминат, судир би можел да резултира со големи распарчени ...

Американското вселенско летало и рускиот сателит многу блиску. НАСА: Нема да се судрат

Скопје1 - 28.02.2024

Американското Министерство за одбрана го следи блиското поминување на вселенското летало на НАСА TIMED од рускиот сателит Козмос 2221, објави НАСА. Иако се очекува леталото да помине, судирот може да резултира со големи остатоци, соопшти ...