TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градската болница ќе се сели во Аеродром

Независен - 13.06.2018

Министерството за здравство распишува конкурс за идеен проект за новата градска болница во Скопје. Ќе се гради во општина Аеродром, на местото на сегашниот „Мајчин дом“, кој функционира како ортопедска клиника.

Покрај нов Клинички центар и нова Градска болница во Скопје

Порта 3 - 13.06.2018

Министерството за здравство покрај одлуката и најавата за нов Клинички центар на нова локација, еден од најогемните проекти кај нас во последните децении, информира дека е распишан Конкурс за избор на Идеен проект за Нова Градска болница во општина ...

Министерството за здравство ќе се гради нова Градска болница во општина Аеродром

еМагазин - 13.06.2018

Министерството за здравство распиша конкурс за идеен проект за нова Градска болница во општина Аеродром. Во огласот се предвидува награда на 5.000 евра за прво место, 2.000 евра за второ место и 1.000 евра за трето мсто.

Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром

Локално - 13.06.2018

Распишан е конкурс за идеен проект за нова градска болница на подрачјето на општина Аеродром. Конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки. Учеството на конкурсот е анонимно, а оценувањето ќе го врши жири комисија.

Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром

А1 On - 13.06.2018

Распишан е конкурс за идеен проект за нова градска болница на подрачјето на општина Аеродром. Конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки. Учеството на конкурсот е анонимно, а оценувањето ќе го врши жири комисија.

Распишан конкурс за нова Градска болница во Аеродром

Макфакс - 13.06.2018

Министерството за здравство информира дека е распишан Конкурс за избор на идеен проект за нова Градска болница на локација во општина Аеродром. Како што соопштија од министерството, конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни ...

Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром

CivilMedia - 13.06.2018

Распишан е конкурс за идеен проект за нова градска болница на подрачјето на општина Аеродром. Конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки. Учеството на конкурсот е анонимно, а оценувањето ќе го врши жири комисија.

Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром

Либертас - 13.06.2018

Распишан е конкурс за идеен проект за нова градска болница на подрачјето на општина Аеродром. Конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки. Учеството на конкурсот е анонимно, а оценувањето ќе го врши жири комисија.

Новата градска болница во скопски Аеродром ќе биде висока 18 метри

Скопје инфо - 13.06.2018

Министерството за здравство распишан Конкурс за избор на идеен проект за нова Градска болница на локација во општина Аеродром. Како што соопштија од министерството, конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки, каде што се ...

Новата градска болница во скопски Аеродром ќе биде висока 18 метри, распишан конкурс за идеен проект

Сакам да кажам - 14.06.2018

Новата градска болница, која Министерство за здравство ќе ја гради на местото на „Мајчин Дом“ во скопската општина Аеродром и каде треба да се префрли сегашната градска болница „Св. Наум Охридски“ ќе има 20 амбуланти согласно специјалноста, болнички ...

Распишан конкурс за нова Градска болница во Аеродром

Денар - 13.06.2018

Министерството за здравство информира дека е распишан Конкурс за избор на идеен проект за нова Градска болница на локација во општина Аеродром. Како што соопштија од министерството, конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни ...

Распишан конкурс за идеен проект за нова градска болница во Аеродром

Вечер - 13.06.2018

Распишан е конкурс за идеен проект за нова градска болница на подрачјето на општина Аеродром. Конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки. Учеството на конкурсот е анонимно, а оценувањето ќе го врши жири-комисија.

Ќе се гради нова Градска болница во Аеродром

24Инфо - 13.06.2018

Ќе се гради нова Градска болница во Аеродром Распишан е конкурс за идеен проект за нова градска болница на подрачјето на општина Аеродром. Конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки.

Објавен конкурсот за проект на новата градска болница: Ќе биде на четири ката

Фактор - 14.06.2018

Министерството за здравство распиша Конкурс за избор на идеен проект за нова Градска болница на локација во општина Аеродром. Како што соопштија од министерството, конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки, каде што се ...

Новата градска болница во скопски Аеродром ќе биде висока 18 метри

Република - 14.06.2018

Министерството за здравство распиша Конкурс за избор на идеен проект за нова Градска болница на локација во општина Аеродром. Како што соопштија од министерството, конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки, каде што се ...

Објавен конкурсот за проект на новата градска болница: Ќе биде на четири ката

iPortal - 14.06.2018

Министерството за здравство распиша Конкурс за избор на идеен проект за нова Градска болница на локација во општина Аеродром. Како што соопштија од министерството, конкурсот ќе се спроведува преку Електронскиот систем за јавни набавки, каде што се ...