TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„ВАМЕТАЛ“ – единствена компанија во струмица која располага со сендвич панели на склад и најголем асортиман на метални ...

Струмица Денес - 14.01.2020

Струмичката компанијата ВАМЕТАЛ-ДООЕЛ Ви нуди широка палета на производи и услуги во делот на продажба на секаков вид кровни и фасадни панели од склад, метални профили, како и изведба на метални конструкции и секаков вид на лимарска галантерија! Во ...

Оглас: струмичката компанија ВАМЕТАЛ-ДООЕЛ вработува работници со и без работно искуство!

Струмица Денес - 14.01.2020

Компанијата ВАМЕТАЛ-ДООЕЛ има потреба од работници со и без работно искуство. Информации на телефонскиот број: 078 444 222 и 034 329 ...