TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тепачка пред ресторан во населба Илинден- не го пуштиле да влезе па ги нападнал

Press24 - 13.06.2018

Вчера во 18 часот и 40 минути во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека во угостителски објект во населбата Илинден бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка. Имено МВР јавува дека тепачката била помеѓу 63- годишниот 63- годишниот ...

Тепачка во Илинден: Татко и син се пресметале со 23– годишно момче

Скопје инфо - 13.06.2018

Вчера околу 18.40 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека во угостителски објект во населбата Илинден бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка помеѓу Љ.М. (63) и неговиот син С.М. (37), од една страна, и С.М.

Тепачка во Илинден: Татко и син се пресметале со 23 – годишно момче

Република - 13.06.2018

Вчера околу 18.40 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека во угостителски објект во населбата Илинден бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка помеѓу Љ.М. (63) и неговиот син С.М. (37), од една страна, и С.М.

Тепачка во Илинден: Татко и син се пресметале со 23 – годишно момче

Сител - 13.06.2018

Вчера околу 18.40 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека во угостителски објект во населбата Илинден бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка помеѓу Љ.М. (63) и неговиот син С.М. (37), од една страна, и С.М.

Тепачка во Илинден: Татко и син се пресметале со 23 – годишно момче

24Инфо - 13.06.2018

Тепачка во Илинден: Татко и син се пресметале со 23 – годишно момче Вчера околу 18.40 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека во угостителски објект во населбата Илинден бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка помеѓу Љ.М.

Тепачка во Илинден: Татко и син се пресметале со 23- годишно момче

Курир - 13.06.2018

Вчера околу 18.40 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека во угостителски објект во населбата Илинден бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка помеѓу Љ.М. (63) и неговиот син С.М. (37), од една страна, и С.М.