TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вработена во МЕПСО го оштетила буџетот на компанијата за над 360.000 евра

Макфакс - 21.01.2021

Управата за финансиска полиција поднесе Кривична пријава против К.Г., во својство на член на Управен одбор на АД МЕПСО во периодот од 24.06.2009 до 17.02.2016 година и одговорен проект менаџер за имплементација на компјутеризиран деловен ...

Членка на УО на МЕПСО нарачала и платила нефункционален систем: Заработи кривична пријава

Фактор - 21.01.2021

Поранешен член на управен одбор на МЕПСО заработи кривична пријава за набавката на информациски систем кој бил финансиран од Светсакта банка. Управата за финансиска полиција во понеделникот ја пуштила пријавата против К.Г.

Вработена во МЕПСО го оштетила буџетот на компанијата за над 360.000 евра

Вечер - 21.01.2021

Управата за финансиска полиција поднесе Кривична пријава против К.Г., во својство на член на Управен одбор на АД МЕПСО во периодот од 24.06.2009 до 17.02.2016 година и одговорен проект менаџер за имплементација на компјутеризиран деловен ...

Финасиска полиција: Кривична пријава за поранешна членка на Управниот одбор на МЕПСО

А1 On - 21.01.2021

Управата за финансиска полиција до Основното јавно обвинителсво Скопје поднесе Кривична пријава против К.Г., во својство на член на Управен одбор на АД МЕПСО во периодот од 24.06.2009 до 17.02.2016 година и одговорен проект менаџер Пакет 14 – ...

Вработена во МЕПСО го оштетила буџетот на компанијата за износ од 22.215.675 денари

Сител - 21.01.2021

Управата за финансиска полиција на ден 18.01.2021 година до Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Кривична пријава против К.Г., во својство на член на Управен одбор на АД МЕПСО во периодот од 24.06.2009 до 17.02.2016 година и одговорен проект ...

Вработена во МЕПСО го оштетила буџетот на компанијата за над 360.000 евра

Точка - 21.01.2021

Управата за финансиска полиција поднесе Кривична пријава против К.Г., во својство на член на Управен одбор на АД МЕПСО во периодот од 24.06.2009 до 17.02.2016 година и одговорен проект менаџер за имплементација на компјутеризиран деловен ...

Кривична за поранешна вработена во МЕПСО: Го оштетила буџетот на компанијата во износ од над 360.000 евра

Локално - 21.01.2021

Управата за финансиска полиција на ден 18.01.2021 година до Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Кривична пријава против К.Г., во својство на член на Управен одбор на АД МЕПСО во периодот од 24.06.2009 до 17.02.2016 година и одговорен проект ...

Вработена во МЕПСО ја оштетила компанијата за над 360.000 евра

24Инфо - 21.01.2021

Управата за финансиска полиција поднесе Кривична пријава против К.Г., во својство на член на Управен одбор на АД МЕПСО во периодот од 24.06.2009 до 17.02.2016 година и одговорен проект менаџер за имплементација на компјутеризиран деловен ...