TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ што апсеше новинари и затвораше медиуми, денес шири лицемерна грижа за новинарството

Макфакс - 14.08.2019

Ниту едно лицемерно соопштение од белиот дворец нема да го смени фактот дека 11 години нашата држава беше заробена и се наоѓаше на дното во Европа по медиумски и новинарски слободи, велат од владејачката СДСМ како реакција на соопштението со кое од ...

ВМРО-ДПМНЕ вршеше упади во телевизии, апсеше новинари и затвораше медиуми а денес шири лицемерна грижа за новинарството

24Инфо - 14.08.2019

ВМРО-ДПМНЕ е симбол за закани уцени и притисоци врз медиуми и новинари. Ниту едно лицемерно соопштение од белиот дворец нема да го смени фактот дека 11 години нашата држава беше заробена и се наоѓаше на дното во Европа по медиумски и новинарски ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ што апсеше новинари и затвораше медиуми, денес шири лицемерна грижа за новинарството

Точка - 14.08.2019

Ниту едно лицемерно соопштение од белиот дворец нема да го смени фактот дека 11 години нашата држава беше заробена и се наоѓаше на дното во Европа по медиумски и новинарски слободи, велат од владејачкиот СДСМ како реакција на соопштението со кое од ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ вршеше упади во телевизии, апсеше новинари и затвораше медиуми, а денес шири лицемерна грижа за ...

Слободен Печат - 14.08.2019

Ниту едно лицемерно соопштение од белиот дворец нема да го смени фактот дека 11 години нашата држава беше заробена и се наоѓаше на дното во Европа по медиумски и новинарски слободи. ВМРО-ДПМНЕ е симбол за закани уцени и притисоци врз медиуми и ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ што апсеше новинари и затвораше медиуми, денес шири лицемерна грижа за новинарството

Centar - 14.08.2019

Ниту едно лицемерно соопштение од белиот дворец нема да го смени фактот дека 11 години нашата држава беше заробена и се наоѓаше на дното во Европа по медиумски и новинарски слободи, велат од владејачкиот СДСМ како реакција на соопштението со кое од ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ вршеше упади во телевизии, апсеше новинари и затвораше медиуми а денес шири лицемерна грижа за ...

iPortal - 14.08.2019

ВМРО-ДПМНЕ е симбол за закани уцени и притисоци врз медиуми и новинари. Ниту едно лицемерно соопштение од белиот дворец нема да го смени фактот дека 11 години нашата држава беше заробена и се наоѓаше на дното во Европа по медиумски и новинарски ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ вршеше упади во телевизии, апсеше новинари и затвораше медиуми а денес шири лицемерна грижа за ...

Бриф - 14.08.2019

ВМРО-ДПМНЕ е симбол за закани уцени и притисоци врз медиуми и новинари. Ниту едно лицемерно соопштение од белиот дворец нема да го смени фактот дека 11 години нашата држава беше заробена и се наоѓаше на дното во Европа по медиумски и новинарски ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ е симбол за закани, уцени и притисоци врз медиумите

Либертас - 14.08.2019

Скопје, 14 август 2019 Реакција на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ ВМРО-ДПМНЕ вршеше упади во телевизии, апсеше новинари и затвораше медиуми а денес шири лицемерна грижа за новинарството. ВМРО-ДПМНЕ е симбол за закани уцени и притисоци врз медиуми и ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ е симбол за закани, уцени и притисоци врз медиумите

MTM - 14.08.2019

Реакција на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ ВМРО-ДПМНЕ вршеше упади во телевизии, апсеше новинари и затвораше медиуми а денес шири лицемерна грижа за новинарството. ВМРО-ДПМНЕ е симбол за закани уцени и притисоци врз медиуми и новинари.