TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гол маж се обидел да се качи на авион во Русија

+инфо - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово“ до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден“ застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...

Се соблекол гол на аеродром и застанал да чека ред, патниците шокирани: Маж ја остави облеката на подот и чекаше мртов ...

Сител - 24.03.2019

Општо е познато дека треба да се облечете удобно кога тргнувате на пат, но еден од патниците за Севастопол премногу буквално го сфатил советот и решил да патува целосно гол. Не само што се соблекол пред очите на патниците, туку така, како од мајка ...

(ВИДЕО) Се соблекол гол и застанал на ред на аеродром: Патниците во шок а мажот се однесувал како ништо да не се ...

Екран - 24.03.2019

Познато е дека за патување би требало да се облечете максимално комотно, но еден од патниците за Севастопол, Русија, премногу буквално го сфатил овој совет и решил да патува потполно гол. Не само што се соблекол пред сите патници, туку како од мајка ...

Гол маж „прошета“ низ московскиот аеродром „Домодедово“

А1 On - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово“ до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден“ застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...

Гол маж „прошета” низ московскиот аеродром „Домодедово”

24Инфо - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово” до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден” застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...

Гол маж „прошета“ низ московскиот аеродром „Домодедово“

MakPress - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово“ до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден“ застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...

Гол маж „прошета” низ московскиот аеродром „Домодедово”

Вечер - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово“ до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден“ застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...

Гол маж „прошета“ низ московскиот аеродром „Домодедово“

Сител - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово“ до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден“ застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...

Гол маж се обидел да се качи на авион во Русија

Либертас - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово“ до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден“ застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...

Гол маж „прошета“ низ московскиот аеродром „Домодедово“

Опсервер - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово“ до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден“ застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...

Гол маж „прошета“ низ московскиот аеродром „Домодедово“

Локално - 24.03.2019

Гол маж се обидел да се качи на авион за лет од московскиот аеродром „Домодедово“ до административниот центар на Крим, Симферопољ, јави РТ. Според телевизијата, мажот „како од мајка роден“ застанал на редот пред пунктот за безбедносна контрола, при ...