TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брук Шилдс ја сподели тајната како да ги избегнете подочниците

Бриф - 07.04.2020

Велат дека очите се прозорци на душата и секој кој некогаш имал коментар за тоа колку уморни изгледате благодарение на подочниците, точно знае што значи тоа. Брук Шилдс, кралицата на беспрекорната кожа, дури и на 54 години, го сподели решението за ...

(ФОТО) Брук Шилдс ја сподели тајната како да ги избегнете подочниците

iPortal - 07.04.2020

Велат дека очите се прозорци на душата и секој кој некогаш имал коментар за тоа колку уморни изгледате благодарение на подочниците, точно знае што значи тоа. Брук Шилдс, кралицата на беспрекорната кожа, дури и на 54 години, го сподели решението за ...

(Фото) Брук Шилдс со селфи без шминка откри како да немате подочници

Репортер - 07.04.2020

Актерката Брук Шилдс и на 54 години изгледа супер и без шминка. Таа го сподели решението за проблемите со подочниците: лепенки под очи. Овие лепенки за очи се изработени од силикон што ја интензивираат хидратацијата и ја поддржуваат можноста на ...