TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Социјална работничка одзела дете оти мајката не сакала да му купи сладолед

Локално - 14.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела момчето. Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка, и детето привремено било сместено во старателско ...

Социјална работничка одзела дете оти мајката не сакала да му купи сладолед

+инфо - 14.06.2018

Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка, и детето привремено било сместено во старателско семејство. Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела ...

Социјална работничка одзела дете оти мајката не сакала да му купи сладолед

1tv - 14.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела момчето. Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка и детето привремено било сместено во старателско семејство.

Социјална работничка одзела дете оти мајката не сакала да му купи сладолед

Бриф - 14.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела момчето. Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка, и детето привремено било сместено во старателско ...

Социјална работничка одзела дете оти мајката не сакала да му купи сладолед

Либертас - 14.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела момчето. Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка, и детето привремено било сместено во старателско ...

СЛУЧАЈ ВО ЕВРОПА: За банална причина социјална работничка одзеде дете

Женски магазин - 14.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела момчето. „Мајката во тие 44 страници е воглавно критикувана, но недостасуваат докази и конкретни примери за недостаток на грижа кон ...

Лондонското социјално е строго: Поради банална причина социјална работничка одзела дете од мајка

Таратур - 14.06.2018

Службеничка од службата за социјални случаи во Лондон обвини една мајка лондончанка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па момчето било одземено од мајката. Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка, и детето ...

Социјална работничка одзела дете оти мајката не сакала да му купи сладолед

Сител - 14.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела момчето. Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка, и детето привремено било сместено во старателско ...

Мајката не му купила сладолед, детето и е одземено од службите

iPortal - 15.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела момчето. Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка, и детето привремено било сместено во старателско ...

Социјална работничка обвини мајка дека не сакала да му купи сладолед на детето

Радио МОФ - 15.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед и не му посветувала доволно време, па и го одзела момчето, објавуваат англиските медиуми.

Социјална работничка одзела дете оти мајката не сакала да му купи сладолед

МК News - 15.06.2018

Социјална работничка од Лондон обвини една мајка дека на своето дете не сакала да му купила сладолед, па и го одзела момчето. Првостепениот суд ги прифатил барањата на социјалната работничка, и детето привремено било сместено во старателско ...