TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најопасните шармери се раѓаат во овој хороскопски знак

Кајгана - 15.03.2019

Ако се прашувате кој од 12 знаци во Зодијакот има најопасен шарм, тоа е Лавот. Припадниците на овој знак се прави мајстори за заведување и кршење срца. Темпераментни и страсни, Лавовите секогаш сакаат да бидат во центарот на вниманието.

Дипломиран заводник: Хороскопски знак од чиј шарм треба да сечувате

Екран - 15.03.2019

Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Кога ќе помислите кој, од сите 12. знаци на зодијакот, би можел да биде мајстор на заведување и „кршење“ срца, тие би ...

Најопасните шармери се раѓаат во овој хороскопски знак

Локално - 16.03.2019

Ако се прашувате кој од 12 знаци во Зодијакот има најопасен шарм, тоа е Лавот. Припадниците на овој знак се прави мајстори за заведување и кршење срца. Темпераментни и страсни, Лавовите секогаш сакаат да бидат во центарот на вниманието.