TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата секс поза ‘Ковид 69’ е вистински хит – со неа лесно ќе доживеете незаборавен оргазам

Вистина.мк - 08.04.2020

Ви ја откриваме новата секс поза која што е инспирирана од моменталната пандемија на коронавирусот. Многубројни истражувања докажуваат дека редовниот секс го намалува нивото на стрес и ја ублажува анксиозноста која што е многу честа кај поединците ...

Вие сте си најсигурниот секс партнер: Њујорк го охрабрува мастурбирањето за време на КОВИД-19

Попара - 08.04.2020

Здравствениот центар на Њујорк издал официјален водич за побезбеден секс за време на пандемијата од коронавирус. “Сите Њујорчани треба да останат дома и сосема да ги намалат контактите со останатите, за да се намали и ширењето на КОВИД 19”, се вели ...

Медицинска препорака од Њујорк: Мастурбирајте

Оff.net - 07.04.2020

Иако пуританци и разно-разни верски задрти и сега ќе ве убедуваат дека ѓаволот не се крие во деталите туку во раката, државна здравствена организација од Њујорк ги потсети луѓето на ноторниот факт дека во вакви моменти, сами себе си се најбезбедниот ...

11 кратки правила за првиот секс во врската + 7 секс пози

Црнобело - 07.04.2020

Не ги споменувајте поранешните партнери. Не се оптоварувајте дали ќе доживеете оргазам... Оние кои од неодамна се со нов партнер, можеби се ставени на тест периодов додека трае пандемијата и домашниот карантин.

Зошто сме толку “запалени” во период на изолација и социјално дистанцирање?

Попара - 07.04.2020

Судејќи според интернет пребарувачите, во ера на изолација и карантин, голем број луѓе копнеат по секс. Луѓето постојано твитаат дека се запалени, побарувачката на порно филмови е како никогаш досега, се праќаат ласцивни пораки до бившите, како да ...

Новата секс поза ‘Ковид 69’ е вистински хит – со неа лесно ќе доживеете незаборавен оргазам

Курир - 08.04.2020

Ви ја откриваме новата секс поза која што е инспирирана од моменталната пандемија на коронавирусот. Многубројни истражувања докажуваат дека редовниот секс го намалува нивото на стрес и ја ублажува анксиозноста која што е многу честа кај поединците ...