TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Предмети неопходни за совршено функционирање на мачката во домот

Н.Македонија - 19.02.2024

Решивте да внесете домашно милениче и тоа треба да биде мачка. Без разлика на возраста и полот на мачката, пред нејзиното пристигнување, важно е да се подготви сѐ што ќе биде неопходно за да се задоволат нејзините потреби за хигиена, игра и удобност.

Не сакате влакна низ вашиот дом? Ова се петте раси на кучиња кои не се митарат

Слободен Печат - 18.02.2024

Повеќето кучиња се митарат, што е нормален начин да се ослободат од оштетеното или старо крзно. На некои кучиња може да им паѓаат повеќе влакна во зависност од годишното време или кога се болни, под стрес, имаат алергиска реакција или иритација на ...

Раси на кучиња кои се согласуваат со мачки

ТВ21 - 18.02.2024

Ако сакате кучиња и мачки и сакате да ги чувате во исто домаќинство, важно е добро да се подготвите за да обезбедите хармоничен однос помеѓу овие два вида. Експертите од Американскиот кинолошки клуб тврдат дека одредени раси на кучиња подобро се ...

Раси на кучиња кои се согласуваат со мачки

Zoom - 18.02.2024

реклама Ако сакате кучиња и мачки и сакате да ги чувате во исто домаќинство, важно е добро да се подготвите за да обезбедите хармоничен однос помеѓу овие два вида. Експертите од Американскиот кинолошки клуб тврдат дека одредени раси на кучиња ...