TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стасал само да ја вкуси казната:Си направил колачиња со канабис, ама завршиле во дом за стари лица

Вечер Прес - 19.01.2022

Наставник во основно училиште во гратчето Табора во Јужна Дакота бил уапсен бидејќи правел колачиња со THC и си легнал. Додека неговите колачиња завршиле во центар за стари лица. Неговата 73-годишна мајка ја видела тепсијата и ја однела во домот за ...

Половина град под халуцинации: Баба ги послужила колачите на синот, не знаела за „тајната“ состојка

Локално - 19.01.2022

Еден човек од Јужна Дакота подготвил колачиња со ТХЦ и отишол да спие. Мајка му ја видела тепсијата и ја однела во центарот за стари лица каде често игра карти. Колачињата биле вистински хит, а потоа почнале проблемите … „Здраво, полиција, не се ...