TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет можни причини зошто вашиот смартфон се полни бавно

Кајгана - 14.03.2018

Доколку вашиот смартфон поминува подолго време на полнач отколку што би требало, можеби причината лежи во овие пет причини. Лоша опрема и инфраструктура Со каблите и полначите често не сме доволно внимателни, па по некое време доаѓа до оштетувања ...

Смартфонот бавно се полни? Еве ги можните причини!

USB - 14.03.2018

Доколку вашиот смартфон поминува подолго време на полнач отколку што би требало, можеби причината лежи во овие пет ...