TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фејсбук станува социјална мрежа за стари луѓе, покажува последното истражување

А1 On - 13.02.2018

Тинејџерите се почесто ја напуштаат социјалната мрежа на Марк Цукенберг, додека се повеќе има корисници кои имаат над 55 години. Се проценува дека Фејсбук во Велика Британија оваа година ќе има 2,2 милиони редовни корисници помеѓу 12 и 17 години, ...

Тинејџерите го напуштаат Фејсбук...

Н.Македонија - 13.02.2018

Тинејџерите го напуштаат Фејсбук Тинејџерите се повеќе ја напуштаат социјалната мрежа Фејсбук, која станува повеќе популарна меѓу повозрасните лица, покажува неодамнешно британско истражување.

Феjсбук се попопуларен меѓу повозрасната популација

24 Вести - 13.02.2018

Социјалната мрежа Феjсбук станува се попопуларна меѓу повозрасните лица, покажува неодамнешно британско истражување. Моментно најмногу се оние на возраст од 25 до 34 години (7,2 милиони во Велика Британија).

Социјалната мрежа Феjсбук станува се попопуларна меѓу повозрасните лица

Скопје инфо - 13.02.2018

Социјалната мрежа Феjсбук станува се попопуларна меѓу повозрасните лица, покажува неодамнешно британско истражување. Моментно најмногу се оние на возраст од 25 до 34 години (7,2 милиони во Велика Британија).

Феjсбук се попопуларен меѓу повозрасната популација

Популарно - 13.02.2018

Социјалната мрежа Феjсбук станува се попопуларна меѓу повозрасните лица, покажува неодамнешно британско истражување. Моментно најмногу се оние на возраст од 25 до 34 години (7,2 милиони во Велика Британија).

Феjсбук попопуларен меѓу повозрасната популација

МРТ - 14.02.2018

Моментно најмногу се оние на возраст од 25 до 34 години (7,2 милиони во Велика Британија). Се поголемиот број корисници повозрасни од 35 години ја чини оваа група - втора најпопуларна на Фејсбук, објави „Гардијан“.