TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во тек е четвртото издание на „Интернационално графичко биенале“

Република - 22.09.2022

Во тек е четвртото издание на биеналната изложба „Интернационално графичко биенале“ кое се реализира како on-line изложба на социлајната мрежа Facebook, секој ден во периодот од 15 до 30 Септември 2022.

„Интернационално графичко биенале“ – он-лајн изложба на ДЛУМ

Опсервер - 22.09.2022

– Друштвото на ликовни уметници на Македонија информира дека во тек е четвртото издание на биеналната изложба „Интернационално графичко биенале“ кое се реализира како он-лајн изложба на социлајната мрежа Facebook, секој ден во периодот од 15 до 30 ...

„Интернационално графичко биенале“ – он-лајн изложба на ДЛУМ

Курир - 22.09.2022

Друштвото на ликовни уметници на Македонија информира дека во тек е четвртото издание на биеналната изложба „Интернационално графичко биенале“ кое се реализира како он-лајн изложба на социлајната мрежа Facebook, секој ден во периодот од 15 до 30 ...

„Интернационално графичко биенале“ – он-лајн изложба на ДЛУМ

Вечер Прес - 22.09.2022

Друштвото на ликовни уметници на Македонија информира дека во тек е четвртото издание на биеналната изложба „Интернационално графичко биенале“ кое се реализира како он-лајн изложба на социлајната мрежа Facebook, секој ден во периодот од 15 до 30 ...

ДЛУМ „Интернационално графичко биенале“ 2022

Екран - 23.09.2022

ДЛУМ известува дека во тек е четвртото издание на биеналната изложба „Интернационално графичко биенале“ кое се реализира како on-line изложба на социлајната мрежа Facebook, секој ден во периодот од 15 до 30 Септември 2022.

„Интернационално графичко биенале 2022“

Вистина.мк - 23.09.2022

Во тек е четвртото издание на биеналната изложба „Интернационално графичко биенале“ кое се реализира како on-line изложба на социлајната мрежа Facebook, секој ден во периодот од 15 до 30 Септември 2022.