TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поучна приказна: Бил богат и живеел луксузен живот, но на смртна постела побарал едно нешто...

Црнобело - 30.06.2020

Оваа поучна приказна ќе ве натера да размислите за животот и начинот на кој го трошите вашето време – дали се парите најважни од сѐ и дали може да ви ја исполнат секоја желба? Богат човек бил на смртна постела и дошол да го посети ангелот на смртта.

Поука: Водел бурен живот и имал многу пари, но на смртната постела побарал само една работа

Вистина.мк - 29.06.2020

Кога ќе помислите дека парите се сѐ во животот, сетете се на оваа приказна… Еден богат човек бил на смртна постела, кога дошол да го посети ангелот на смртта. Тој работел долго и напорно за да стекне огромно богатство и да живее во луксуз, и не ...

Поука: Водел бурен живот и имал многу пари, но на крајот од животот побарал само една работа

Скопје24 - 29.06.2020

Кога ќе помислите дека парите се сѐ во животот, сетете се на оваа приказна… Еден богат човек бил на болничка постела, кога дошол да го посети ангелот. Тој работел долго и напорно за да стекне огромно богатство и да живее во луксуз, и не можел да ...

Порака која треба да ја запамтите: Богат човек на смртна постела од ангелот побарал само една работа...

Фактор - 29.06.2020

Богат човек бил на смртна постела кога ангелот на смртта дошол да го посети. Тој работел долго и напорно за да собере огромно богатство и да живее во луксуз и не можел да верува дека времето му заврши ...

Поука која треба да се запомни: Водел бурен живот и имал многу пари, но на смртната постела побарал само една работа

Точка - 29.06.2020

Кога ќе помислите дека парите се сѐ во животот, сетете се на оваа приказна... Еден богат човек бил на смртна постела, кога дошол да го посети ангелот на смртта. Тој работел долго и напорно за да стекне огромно богатство и да живее во луксуз, и не ...