TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МИНИ И МАКСИ ЏЕК ПОТ Нови џек пот добивки кои ќе ви донесат до 200.000 денари

+инфо - 21.01.2022

Добивката Макси џек пот во вредност од 150.000 до 200.000 денари, може да се постигне и кај играта Среќни топчиња (Lucky balls ) и кај играта Догги Кено (Doggy Keno). Видеолотарија Касинос Австрија ја збогатува понудата на електронски игри на среќа ...

Нови џек пот добивки на електронските игри на среќа, најнова понуда од Видеолотарија Касинос Австрија

Фактор - 21.01.2022

Видеолотарија Касинос Австрија ја збогатува понудата на електронски игри на среќа со нови џек пот добивки: МИНИ и МАКСИ ЏЕК ПОТ. Под слоганот „Играј за забава, Играј одговорно“, Видеолотарија Касинос Австрија го збогатува своето портфолио на џек пот ...

Нови џек пот добивки на електронските игри на среќа, најнова понуда од видеолотарија Касинос Австрија

ТВ21 - 21.01.2022

Видеолотарија Касинос Австрија ја збогатува понудата на електронски игри на среќа со нови џек пот добивки: МИНИ и МАКСИ ЏЕК ПОТ. Под слоганот „Играј за забава, Играј одговорно“, Видеолотарија Касинос Австрија го збогатува своето портфолио на џек пот ...

Нови Џек Пот добивки на електронските игри на среќа, најнова понуда од Видеолотарија Касинос Австрија

Алсат-М - 21.01.2022

Под слоганот „Играј за забава, Играј одговорно“, Видеолотарија Касинос Австрија го збогатува своето портфолио на џек пот добивки, овојпат за електронските игри на среќа. Играчите на овие игри добиваат нов предизвик за забава.

Нови Џек Пот добивки на електронските игри на среќа, најнова понуда од Видеолотарија

SportMedia - 21.01.2022

Видеолотарија Касинос Австрија ја збогатува понудата на електронски игри на среќа со нови џек пот добивки: МИНИ и МАКСИ ЏЕК ПОТ. Под слоганот „Играј за забава, Играј одговорно“, Видеолотарија Касинос Австрија го збогатува своето портфолио на џек пот ...

Првиот Супер милионер во 2022 го израдува Е.Ј. од Штип со 10,7 милиони денари

Алсат-М - 20.01.2022

Среќниот час за првиот СУПЕР МИЛИОНЕР во 2022 година, чукна во 20:46, на 10 јануари. На видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, во еден од објектите на Моцарт во Штип, освоен е СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во износ од 10.757.153 ...

Првиот СУПЕР МИЛИОНЕР во 2022 го израдува Е.Ј. од Штип со 10,7 милиони денари

24 Вести - 20.01.2022

Не чекавме долго за првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 година. Најпосакуваната добива во земјава е освоена на десеттиот ден годинава. Фантастични 10.757.153, 00 денари му донесе СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Е.Ј. од Штип.

Првиот супер милионер во 2022 го израдува Е.Ј. од Штип со 10,7 милиони денари

ТВ21 - 20.01.2022

Не чекавме долго за првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 година. Најпосакуваната добива во земјава е освоена на десеттиот ден годинава. Фантастични 10.757.153, 00 денари му донесе СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Е.Ј. од Штип.

Првиот СУПЕР МИЛИОНЕР во 2022 го израдува Е.Ј. од Штип со 10,7 милиони денари

Фактор - 20.01.2022

Не чекавме долго за првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 година. Најпосакуваната добива во земјава е освоена на десеттиот ден годинава. Фантастични 10.757.153, 00 денари му донесе СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Е.Ј. од Штип.

ПРВ СУПЕР МИЛИОНЕР ГОДИНАВА Штипјанец освои 10,7 милиони денари

+инфо - 20.01.2022

Во 2021, 17 играчи на видеолотариски игри во 2021 се радуваа на сензационалната добивка „Супер милионер џек пот“. Не се чекаше долго за првиот „Супер милионер џек пот“ во 2022 година. Најпосакуваната добивка во земјава е освоена на десеттиот ден ...

Првиот Супер милионер во 2022 израдува Штипјанец со 10,7 милиони денари

ММС - 20.01.2022

Не чекавме долго за првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 година. Најпосакуваната добива во земјава е освоена на десеттиот ден годинава. Фантастични 10.757.153, 00 денари му донесе СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Е.Ј. од Штип.

Првиот СУПЕР МИЛИОНЕР во 2022 го израдува Е.Ј. од Штип со 10,7 милиони денари

SportMedia - 20.01.2022

Не чекавме долго за првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 година. Најпосакуваната добива во земјава е освоена на десеттиот ден годинава. Фантастични 10.757.153, 00 денари му донесе СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Е.Ј. од Штип.