TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Помалку одобренија за градење во ноември

Сител - 12.01.2018

Општините издале 182 одобренија за градба во ноември минатата година, што е намалување за 21,6 проценти во однос на истиот месец во 2012-та. Според податоците на Државниот завод за статистика, најголем број одобренија се издадени во Скопскиот регион ...

Драстичен пад на одобренијата за градење: Се засити ли пазарот на недвижнини?

еМагазин - 12.01.2018

Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2017 се издадени 229 одобренија за градење, што е за 36,9 отсто помалку во однос на истиот месец од претходната година. Според издадените одобренија за градење, предвидената вредност на ...

Намален бројот на одобренија за градење во ноември

+инфо - 12.01.2018

Предвидената вредност на објектите изнесува 1.633.303.000 денари, што е за 72,9 отсто помалку од ноември 2016-та. Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2017 се издадени 229 одобренија за градење, што е за 36,9 отсто помалку ...

Помалку издадени одобренија за градење во ноември

Курир - 12.01.2018

Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2017 се издадени 229 одобренија за градење, што е за 36.9% помалку во однос на истиот месец од претходната година. Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2017 се ...

Помалку одобренија за градење во ноември

Скопје инфо - 12.01.2018

Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2017 се издадени 229 одобренија за градење, што е за 36,9 отсто помалку во однос на истиот месец од претходната година. Предвидената вредност на објектите изнесува 1.633.303.000 денари, ...

Намален бројот на одобренија за градење во ноември

Бизнис Инфо - 12.01.2018

Фото: Pixabay Во ноември 2017 година се издадени 229 одобренија за градење, што е за 36,9% помалку во однос на истиот месец од претходната година, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика.

Во ноември 2017 се издадени 36.9% помалку одобренија за градење во однос на истиот месец лани

Бизнис Вести - 12.01.2018

Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2017 се издадени 229 одобренија за градење, што е за 36.9% помалку во однос на истиот месец од претходната година. Според издадените одобренија за градење, предвидената вредност на ...

Во ноември во Охрид издадени 4 одобренија за градба

OhridNews - 12.01.2018

Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2017во Охрид сесе издадени 4 одобренија за градба, две на физички, а две на правни лица. Нивната вредност се проценува на околу 60,18 милиони денари.