TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Компанијата „Телеперформанца Скопје“ им нуди на вработените платена обука која трае 4 недели

ТВ21 - 19.01.2021

„Телеперформанца Скопје“ е германска компанија која е најголема светска корпорација за услуга на клиенти, или попознато Кол Центар, кој работи со различни брендови и нуди поддршка на клиентите.

„Телеперформанца Скопје“ нуди одлични услови и можности за работа

ТВ21 - 19.01.2021

Тобијас Мајлер од „Телеперформанца Скопје“ беше гостин во емисијата „Пастел“ на ТВ21 каде објасни за каква компанија станува збор. Имено, се работи за германска компанија која е најголема светска корпорација за услуга на клиенти, или попознато Кол ...