TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

27-годишен затвореник од Идризово починал на пат кон болница

ТВ21 - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

Трагедија: Почина 27 годишен затвореник во возило додека бил носен кон болница

Centar - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

27-годишен затвореник од Идризово починал на пат кон болница

4NEWS - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

Почина млад затвореник од „Идризово“

А1 On - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

Трагедија: Почина млад затвореник во затвор Идризово

Press24 - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено - поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

27-годишен затвореник почина во возило на пат кон болница

Скопје инфо - 25.11.2022

27-годишен затвореник од Идризово починал во возило на пат кон болница. На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено - поправната установа Затвор Идризово.

ПОЧИНА 27-ГОДИШЕН ЗАТВОРЕНИК ВО ИДРИЗОВО Момчето не го издржало патот до болницата

+инфо - 25.11.2022

Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В. со возило на затворот бил пренесуван кон болница, но по пат починал во возилото. Вчера во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.

ПОЧИНА ОСУДЕНИК ВО ИДРИЗОВО: Од затворот бил пренесуван кон болница, но починал по пат

Курир - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

Почина затвореник во „Идризово“

Макфакс - 25.11.2022

Дваесет и седумгодишен затвореник со иницијали Р.В. починал вчера во затворот „Идризово“. „Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В. со возило на затворот бил пренесуван кон болница, но по пат починал во возилото.

Затвореник од „Идризово“ почина на пат кон болница

24Инфо - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

Починал 27-годишен затвореник од КПУ Затвор Идризово

Канал5 - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Почина 27 годишен затвореник од Идризово на пат кон болница

Сител - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено - поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

Почина затвореник во Идризово: Бил пренесуван кон болница, но починал по пат

Нетпрес - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

Починал затвореник од КПУ Затвор Идризово

Фокус - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што соопшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Починал 27-годишен затвореник од КПУ Затвор Идризово

Бриф - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Починал 27-годишен затвореник од КПУ Затвор Идризово

Либертас - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

27-годишен затвореник од Идризово починал на пат до болница

еМагазин - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Во КПУ-Затвор Идризово починал 27-годишен затвореник

Н.Македонија - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Починал 27-годишен затвореник од КПУ Затвор Идризово

Опсервер - 25.11.2022

– Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Затвореник од „Идризово“ почина на пат кон болница

Локално - 25.11.2022

На 24.11.2022 во 17.50 часот во СВР Скопје, од Итна медицинска помош било пријавено дека починал Р.В.(27), осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба Р.В.

Почина затвореник во „Идризово“

Точка - 25.11.2022

Дваесет и седумгодишен затвореник, со иницијали Р. В., починал вчера во затворот „Идризово“. „Според пријавеното, поради влошена здравствена состојба, Р. В. со возило на затворот бил пренесуван кон болница, но по пат починал во возилото.

Во КПУ Затвор Идризово починал 27-годишен затвореник

Вечер Прес - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Починал млад затвореник од „Идризово“

Слободен Печат - 25.11.2022

Казнено – поправната установа Затвор „Идризово“ соопшти дека вчера починал млад осудени кој ја отслужувал казната во затворот. Според МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Починал 27-годишен затвореник од КПУ Затвор Идризово

Во Центар - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Наскоро полесно до германско државјанство

Република - 25.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).

Починал 27-годишен затвореник од КПУ Затвор Идризово

MakPress - 26.11.2022

Почина дваесет и седумгодишниот Р.В., осуденик во Казнено – поправната установа Затвор Идризово. Како што сооппшти МВР, вчера попладне во 17.50 часот било пријавено во СВР Скопје од Итна медицинска помош дека починал Р.В.(27).