TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Познатата актерка гласна активистка: "Сите ќе ме мразат за ова, се надевам ќе добијам работа"

Точка - 16.05.2018

Мексичко американската глумица Селма Хаек е гласна активистка против сексуалното насислство врз жените во филмската индустрија и токму поради тоа во неделата изјави дека машките глумци треба да бидат помалку платени.

Сaлма Хаек: Сите ќе ме мразат после ова, но актерите треба да заработуваат помалку

Кајгана - 14.05.2018

Мексиканско-американската филмска ѕвезда, Сaлма Хаек, која воедно е и гласен активист против сексуалното вознемирување во филмската индустрија, излезе со контроверзна изјава, велејќи дека машките актери треба да бидат помалку платени.

Салма Хајек побара од мажите актери да ги намалат своите хонорари

Стандард - 14.05.2018

Мажите во актерска професија би требало да ги намалат своите хонорари во знак на солидарност со колегите од спротивниот пол. Таков апел упати актерката Салма Хајек во рамките на филмскиот фестивал во Кан. „Времето истече.

Конечно убав муабет: Селма Хајек тврди дека актерите треба да бидат…

Таратур - 15.05.2018

Холивудската ѕвезда со мексиканско потекло, славната Сaлма Хаек, која важи за една од најгласните и најагилни активистки против сексуалното вознемирување во филмската индустрија, излезе со изјава за која, како што вели, знае дека ќе ја мразат многу ...

Салма Хајек бара мажите актери да ги намалат своите хонорари

Локално - 15.05.2018

Мажите во актерска професија би требало да ги намалат своите хонорари во знак на солидарност со колегите од спротивниот пол. Таков апел упати актерката Салма Хајек во рамките на филмскиот фестивал во Кан. „Времето истече.

Селма Хаек: Сите ќе ме мразат после ова, но актерите треба да заработуваат помалку

Орбис - 15.05.2018

Мексиканско-американската филмска ѕвезда, Селма Хаек, која воедно е и гласен активист против сексуалното вознемирување во филмската индустрија, излезе со контроверзна изјава, велејќи дека машките актери треба да бидат помалку платени.

Селма Хајек вели дека актерите треба да заработуваат помалку

Женски магазин - 15.05.2018

Мексиканско-американската филмска ѕвезда, Селма Хајек, која воедно е и гласен активист против сексуалното вознемирување во филмската индустрија, излезе со контроверзна изјава. Таа вели дека машките актери треба да бидат помалку платени.