TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Интервју со Олег Бојаџиев, маркетер во Lyconet: Како маркетер можам да заработувам додека им помагам на моите пријатели ...

Машки магазин - 25.03.2020

Во состојба кога многу од младите луѓе се одлучуваат својот професионален развој да го градат надвор од државата, има и такви кои решаваат тоа да го реализираат тука, во сопствената држава. Еден од нив е Олег Бојаџиев.

Интервју со Олег Бојаџиев, маркетер во Lyconet: Како маркетер можам да заработувам додека им помагам на моите пријатели ...

Женски магазин - 25.03.2020

Во состојба кога многу од младите луѓе се одлучуваат својот професионален развој да го градат надвор од државата, има и такви кои решаваат тоа да го реализираат тука, во сопствената држава. Еден од нив е Олег Бојаџиев.

Олег Бојаџиев, маркетер во Lyconet: Како маркетер можам да заработувам додека им помагам на моите пријатели да добијат ...

Факултети - 25.03.2020

Во состојба кога многу од младите луѓе се одлучуваат својот професионален развој да го градат надвор од државата, има и такви што решаваат тоа да го реализираат тука, во сопствената држава. Еден од нив е Олег Бојаџиев.

Интервју со Олег Бојаџиев: Како маркетер во Lyconet можам да заработувам додека им помагам на моите пријатели да ...

Фактор - 25.03.2020

Во состојба кога многу од младите луѓе се одлучуваат својот професионален развој да го градат надвор од државата, има и такви кои решаваат тоа да го реализираат тука, во сопствената држава. Еден од нив е Олег Бојаџиев.

Интервју со Олег Бојаџиев, маркетер во Lyconet: Како маркетер можам да заработувам додека им помагам на моите пријатели ...

Скопје инфо - 25.03.2020

Во состојба кога многу од младите луѓе се одлучуваат својот професионален развој да го градат надвор од државата, има и такви кои решаваат тоа да го реализираат тука, во сопствената држава. Еден од нив е Олег Бојаџиев.