TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ќе го качи јавниот долг на Македонија над 50 отсто

А1 On - 12.01.2018

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение, реагира на денешната прес-конференција на министерот за финансии, Драган Тевдовски. „СДСМ економски ќе ја уништи Република Македонија. Нивната неспособност и расипништво ќе го плаќаат граѓаните долго време по ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ економски ќе ја уништи Македонија

МКД - 12.01.2018

ВМРО-ДПМНЕ обвини дека СДСМ економски ќе ја уништи Република Македонија, а нивната неспособност и расипништво ќе ги плаќаат граѓаните. „СДСМ ќе го качи јавниот долг на Република Македонија над 50%, а самите тие велеа дека земјата е пред банкрот уште ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ќе го качи јавниот долг над 50 проценти

Макфакс - 12.01.2018

СДСМ ќе го качи јавниот долг на Република Македонија над 50 проценти, а самите тие велеа дека земјата е пред банкрот уште кога долгот надмина 40 отсто во време на владеењето на ВМРО ДПМНЕ, реагира опозицијата по прес-конфренцијата на министерот за ...

Дали владата на СДСМ ќе го качи јавниот долг за 50 проценти

Вечер - 12.01.2018

СДСМ ќе го качи јавниот долг на Република Македонија над 50 проценти, а самите тие велеа дека земјата е пред банкрот уште кога долгот надмина 40 отсто во време на владеењето на ВМРО ДПМНЕ, реагира опозицијата по прес-конфренцијата на министерот за ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ќе го качи јавниот долг над 50 проценти

Точка - 12.01.2018

СДСМ ќе го качи јавниот долг на Република Македонија над 50 проценти, а самите тие велеа дека земјата е пред банкрот уште кога долгот надмина 40 отсто во време на владеењето на ВМРО ДПМНЕ, реагира опозицијата по прес-конфренцијата на министерот за ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ќе го качи јавниот долг над 50 проценти

Република - 12.01.2018

СДСМ ќе го качи јавниот долг на Република Македонија над 50 проценти, а самите тие велеа дека земјата е пред банкрот уште кога долгот надмина 40 отсто во време на владеењето на ВМРО ДПМНЕ, реагира опозицијата по прес-конфренцијата на министерот за ...

ВМРО ДПМНЕ: СДСМ економски ќе ја уништи Македонија, задолжувањето е без реална потреба

Сител - 12.01.2018

Нивната неспособност и расипништво ќе го плаќаат граѓаните долго време по заминувањето на оваа катастрофална гарнитура на власт. СДСМ ќе го качи јавниот долг на Република Македонија над 50 %, а самите тие велеа дека земјата е пред банкрот уште кога ...

ВМРО-ДПМНЕ: Од Нова година црното економско трио на СДСМ Заев, Тевдовски и Анѓушев ја задолжија државата за преку 570 ...

Курир - 12.01.2018

Од опозициската партија велат дека најпоразително е тоа што нови капитани инвестиции нема, освен оние кои беа предвидени од ВМРО ДПМНЕ. ВМРО-ДПМНЕ: Од Нова година црното економско трио на СДСМ Заев, Тевдовски и Анѓушев ја задолжија државата за преку ...

ВМРО-ДПМНЕ: Од Нова година ја задолжија државата за преку 570 милиони евра

Нетпрес - 12.01.2018

ВМРО-ДПМНЕ: Од Нова година црното економско трио на СДСМ Заев, Тевдовски и Анѓушев ја задолжија државата за преку 570 милиони евра Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека СДСМ економски ќе ја уништи Република Македонија.