TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Четиригодишно дете паднало во казан каде се подготвувал гулаш: веднаш е хоспитализирано во Белград

Макфакс - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш во неделата на манифестацијата „Гулашијада“ во Баранда. Со брзата реакција на полицијата тоа било извлечено и пренесено на Универзитетската клиника во Тиршова, каде според последните информации се наоѓа ...

Неверојатен инцидент во Србија: Дете паднало во котел со гулаш, итно е хоспитализирано

Вечер Прес - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во неделата на настанот „Гулашијада“ во Баранда во котле со гулаш. Како што јавуваат Новости, детето е извлечено од котелот со брзата рекација на полицијата и е префрлено на Универзитетската клиника во Белград, каде што, ...

Дете (4) паднало во казан со гулаш во Србија, веднаш пренесено во болница

24Инфо - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш вчера во Србија. Се се случило за време на „гулашијада“ во војводинското село Баранда. Детето со брзата реакција на полицијата било извлечено од казанот и потоа било префрлено во болница во Белград.

Дете (4) падна во казан со гулаш! Хорор во Баранда: Дете превезено во болница: Детали за несреќата

Во Центар - 27.05.2024

Дете (4) паднало во казан со гулаш во неделата на манифестацијата „Гулаш“ во Баранда. Со брзата реакција на полицијата тоа било извлеченои пренесено на Универзитетската клиника во Тиршова, каде според неофицијални информации се наоѓа на интензивна ...

Дете (4) паднало во казан со гулаш во Србија, веднаш е префрлено во болница во Белград

Фокус - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш вчера во Србија. Се се случило за време на „гулашијада“ во војводинското село Баранда. Детето по брзата реакција на полицијата било извлечено од казанот и било префрлено во болница во Белград.

Дете (4) паднало во казан со гулаш во Србија, веднаш е префрлено во болница во Белград

Либертас - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш вчера во Србија. Се се случило за време на „гулашијада“ во војводинското село Баранда. Детето по брзата реакција на полицијата било извлечено од казанот и било префрлено во болница во Белград.

Дете во Србија паднало во казан со гулаш

Независен - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш вчера во Србија. Се се случило за време на „гулашијада“ во војводинското село Баранда. Детето со брзата реакција на полицијата било извлечено од казанот и потоа било префрлено во болница во Белград.

ХОРОР НА „ГУЛАШИЈАДА“ ВО СРБИЈА Дете паднало во казан со гулаш

+инфо - 27.05.2024

До несреќата дошло така што детето возело велосипед по тротоарите, во придружба на својата баба и удрило во дрвениот столб со кој бил обезбеден просторот, односно зелената површина околу местото каде што се одржувал настанот и каде што се готвел ...

Дете паднало во казан со гулаш во Србија

Локално - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во неделата на настанот „Гулашијада“ во Баранда во котел со гулаш. Детето е извлечено од котелот со брзата реакција на полицијата и е префрлено на Универзитетската клиника во Белград, каде што, според официјалните ...

Дете паднало во казан со гулаш во Србија

Курир - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во неделата на настанот „Гулашијада“ во Баранда во котел со гулаш. Детето е извлечено од котелот со брзата реакција на полицијата и е префрлено на Универзитетската клиника во Белград, каде што, според официјалните ...

Несреќна гулашијада во Белград: Дете паднало во казан со гулаш

Press24 - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во неделата на настанот „Гулашијада“ во Баранда во котел со гулаш. Како што јавуваат Новости, детето е извлечено од котелот со брзата реакција на полицијата и е префрлено на Универзитетската клиника во Белград, каде што, ...

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш во Србија

Нетпрес - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во неделата на настанот „Гулашијада“ во Баранда во котел со гулаш. Детето е извлечено од котелот со брзата реакција на полицијата и е префрлено на Универзитетската клиника во Белград, каде што, според официјалните ...

Четиригодишно дете паднало во казан каде се подготвувал гулаш: веднаш е хоспитализирано во Белград

Опсервер - 27.05.2024

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш во неделата на манифестацијата „Гулашијада“ во Баранда. Со брзата реакција на полицијата тоа било извлечено и пренесено на Универзитетската клиника во Тиршова, каде според последните информации се наоѓа ...

Четиригодишно дете паднало во казан каде се подготвувал гулаш: веднаш е хоспитализирано во Белград

MTM - 28.05.2024

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш во неделата на манифестацијата „Гулашијада“ во Баранда. Со брзата реакција на полицијата тоа било извлечено и пренесено на Универзитетската клиника во Тиршова, каде според последните информации се наоѓа ...

Четиригодишно дете паднало во казан каде се подготвувал гулаш: веднаш е хоспитализирано во Белград

Centar - 28.05.2024

Четиригодишно дете паднало во казан со гулаш во неделата на манифестацијата „Гулашијада“ во Баранда. Со брзата реакција на полицијата тоа било извлечено и пренесено на Универзитетската клиника во Тиршова, каде според последните информации се наоѓа ...