TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Репортажа од гостинската куќа на претседателот на САД: Черчил шетал во Белата куќа со пура и наметка

Сител - 24.03.2019

Гласот на Америка Блер хаус – наполни 195 години, а како да не старее. Не е потребно ниту трошка шминка да се прикријат годините што оставиле трага врз куќата на претседателот на САД, во која тој ги пречекува лидерите од цел свет.

(ГАЛЕРИЈА) Во шарената куќа на Селма Блер

Локално - 23.03.2019

Секој предмет во куќата на Селма Блер ја раскажува нејзината радосна приказна. Неодамна актерката му откри на светот дека боледува од мултиплекс склероза. Во исто време, таа ги восхити сите нејзини колеги во Холивуд со тоа што се појави на Оскарите ...

Черчил шетал во Белата куќа со пура и наметка – репортажа од гостинската куќа на претседателот на САД

Локално - 24.03.2019

Блер хаус – наполни 195 години, а како да не старее. Не е потребно ниту трошка шминка да се прикријат годините што оставиле трага врз куќата на претседателот на САД, во која тој ги пречекува лидерите од цел свет.

Черчил шетал во Белата куќа со пура и наметка – репортажа од гостинската куќа на претседателот на САД

А1 On - 24.03.2019

Гласот на Америка Блер хаус – наполни 195 години, а како да не старее. Не е потребно ниту трошка шминка да се прикријат годините што оставиле трага врз куќата на претседателот на САД, во која тој ги пречекува лидерите од цел свет.

Черчил шетал во Белата куќа со пура и наметка – репортажа од гостинската куќа на претседателот на САД

Опсервер - 24.03.2019

Гласот на Америка Блер хаус – наполни 195 години, а како да не старее. Не е потребно ниту трошка шминка да се прикријат годините што оставиле трага врз куќата на претседателот на САД, во која тој ги пречекува лидерите од цел свет.

ВИДЕО: Черчил шетал во Белата куќа со пура и наметка – репортажа од гостинската куќа на претседателот на САД

Либертас - 24.03.2019

Блер хаус – наполни 195 години, а како да не старее. Не е потребно ниту трошка шминка да се прикријат годините што оставиле трага врз куќата на претседателот на САД, во која тој ги пречекува лидерите од цел свет.

Черчил шетал во Белата куќа со пура и наметка

+инфо - 24.03.2019

Блер хаус – наполни 195 години, а како да не старее. Не е потребно ниту трошка шминка да се прикријат годините што оставиле трага врз куќата на претседателот на САД, во која тој ги пречекува лидерите од цел свет.

Черчил шетал во Белата куќа со пура и наметка–репортажа од гостинската куќа на претседателот на САД

MakPress - 24.03.2019

Блер хаус – наполни 195 години, а како да не старее. Не е потребно ниту трошка шминка да се прикријат годините што оставиле трага врз куќата на претседателот на САД, во која тој ги пречекува лидерите од цел свет.