TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев од Валандово: Плата плус во секое семејство (ВИДЕО)

+инфо - 22.10.2016

Една од најважните мерки којашто веднаш после 11 декември ќе биде донесена, ќе биде враќење на 15 проценти од ДДВ. Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска имаше средби со граѓаните на Валандово, кои му се пожалија за масовното иселување на ...

Заев: Плата плус во секое семејство!

А1 On - 22.10.2016

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска имаше средби со граѓаните на Валандово, кои му се пожалија за масовното иселување на младите низ западна Европа, но и во Ирак. Зборуваа за Планот на СДСМ за живот во Македонија, и се фокусираа на мерката за ...

(ВИДЕО) Заев од Валандово: Плата плус во секое семејство со повратот на 15 проценти од ДДВ

Либертас - 22.10.2016

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска имаше средби со граѓаните на Валандово, кои му се пожалија за масовното иселување на младите низ западна Европа, но и во Ирак. Зборуваа за Планот на СДСМ за живот во Македонија, и се фокусираа на мерката за ...

(ВИДЕО) Заев: Плата плус во секое семејство

Локално - 22.10.2016

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска имаше средби со граѓаните на Валандово, кои му се пожалија за масовното иселување на младите низ западна Европа, но и во Ирак. Зборуваа за Планот на СДСМ за живот во Македонија, и се фокусираа на мерката за ...

(ВИДЕО) Заев од Валандово: Плата плус во секое семејство

Бриф - 22.10.2016

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска имаше средби со граѓаните на Валандово, кои му се пожалија за масовното иселување на младите низ западна Европа, но и во Ирак. Зборуваа за Планот на СДСМ за живот во Македонија, и се фокусираа на мерката за ...

(ВИДЕО) Заев од Валандово: Плата плус во секое семејство

Репортер - 22.10.2016

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска имаше средби со граѓаните на Валандово, кои му се пожалија за масовното иселување на младите низ западна Европа, но и во Ирак. Зборуваа за Планот на СДСМ за живот во Македонија, и се фокусираа на мерката за ...

Заев: Плата плус за секое семејство

Макфакс - 22.10.2016

Една од најважните мерки којашто веднаш после 11 декември ќе биде донесена од страна на Собранието и имплементирана од страна на Владата, ќе биде враќање на 15 проценти од данокот на додадена вредност, најави претседателот на СДСМ Зоран Заев, за ...

Заев вети: Плата плус во секое семејство

Стандард - 22.10.2016

„Една од најважните мерки којашто веднаш после 11 декември ќе биде донесена од страна на Собранието и имплементирана од страна на Владата, ќе биде враќање на 15 проценти од данокот на додадена вредност“, изјави денеска лидерот на СДСМ, Зоран Заев од ...

Заев во Валандово: Ќе ја зголемиме минималната плата

Сител - 22.10.2016

Повисока минимална и просечна плата и враќање на 15 проценти од данокот на додена вредност најави лидерот на СДСМ Зоран Заев од Валандово. За време на средбите кои ги оствари со граѓаните на Валандово Заев порача дека дека иселувањето од Македонија ...

Заев: Плата плус за секое семејство

Точка - 22.10.2016

Една од најважните мерки којашто веднаш после 11 декември ќе биде донесена од страна на Собранието и имплементирана од страна на Владата, ќе биде враќање на 15 проценти од данокот на додадена вредност, најави претседателот на СДСМ Зоран Заев, за ...

Заев: Граѓаните ќе добиваат 15 отсто поврат на ДДВ

Фокус - 22.10.2016

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев на денешната посета во Валандово ја проморвираше мерката за враќање на ДДВ-то. -Една од најважните мерки којашто веднаш после 11 декември ќе биде донесена од страна на Собранието и имплементирана од страна на Владата, ќе ...

Заев: Со враќање на ДДВ до плата плус во семејството

Фактор - 22.10.2016

Една од најважните мерки којашто веднаш после 11 декември ќе биде донесена од страна на Собранието и имплементирана од страна на Владата, ќе биде враќање на 15% од данокот на додадена вредност, изјави денеска пред валандовчани лидерот на СДСМ, Зоран ...