TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поради болест на една од обвинетите, одложено рочиштето за „Таргет-Тврдина“ – судот ќе ја провери нејзината здравствена ...

360 степени - 13.01.2021

Пред почетокот на денешното рочиште, одбраната го повлече предлогот денеска да сведочи Ѓорѓи Лазаревски, еден од двајцата свиркаќи кои го обелоденија скандалот со масовното прислушување Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го ...

Одложено рочиштето за „Тврдина-Таргет”, обвинетата Николиќ со влошена здравствена состојба

Фокус - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот „Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Одложени рочиштата за „Тврдина-Таргет“ и за „Моќник“

Н.Македонија - 13.01.2021

Денешното рочиште за предметот „Тврдина-Таргет“ е одложено поради влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил Николиќ оти лекувањето ќе трае 10 до 15 дена, ...

Одложено рочиштето за „Таргет-Тврдина”, обвинетата Николиќ има акутен бронхитис

+инфо - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот „Таргет-Тврдина”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Одложено рочиштето за ,,Тврдина-Таргет”, обвинетата Николиќ со влошена здравствена состојба

Слободен Печат - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Одложено судењето за „Тврдина-Таргет”, обвинетата Николиќ со влошена здравствена состојба

еМагазин - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата , го одложи денешното рочиште за судскиот предметот „Тврдина-Таргет”. Адвокатот изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Одложено рочиштето за „Тврдина-Таргет“, обвинетата Николиќ со влошена здравствена состојба

Канал5 - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот „Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Одложено рочиштето за ,,Тврдина-Таргет”

Курир - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Обвинета во случајот „Тврдина-Таргет“ во лоша здравствена состојба - одложено рочиштето

Press24 - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

,,Таргет- Тврдина”: Одбраната го повлече од листата сведоци свиркачот Лазаревски

24Инфо - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Одложено рочиштето за „Таргет-Тврдина“, обвинетата Николиќ со влошена здравствена состојба

А1 On - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот „Таргет-Тврдина“. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Одложено рочиштето за ,,Тврдина-Таргет”

Нетпрес - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Обвинета од „Тврдина-Таргет“ во лоша здравствена состојба, судењето одложено

МКД - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот „Тврдина-Таргет“. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Одложено рочиштето за ,,Тврдина-Таргет”, обвинетата Николиќ со влошена здравствена состојба

Скопје инфо - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Николиќ со влошена здравствена состојба, одложено рочиштето за „Тврдина-Таргет”

Локално - 13.01.2021

Днешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет” беше одложи поради влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 ...

Oдложено рочиштето за ,,Тврдина-Таргет”, обвинетата Николиќ со влошена здравствена состојба

Бриф - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.

Поради влошена здравствена состојба на обвинетата Николиќ, одложено рочиштетот за „Таргет-Тврдина“

MakPress - 13.01.2021

Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата дека лекувањето ќе трае 10 до 15 дена.