TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев во Кочани: Владата останува посветена на поддршката на големите проекти на општините од интерес на граѓаните и ...

24Инфо - 12.07.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска ја посети Општина Кочани и оствари куса средба со градоначалникот Николчо Илијев, со претседавачот на Советот на општината Томе Солевски, и со Александар Киров, директор на ...

Заев: Владата останува посветена на поддршката на големите проекти на општините од интерес на граѓанит

Press24 - 12.07.2019

Претседателот на Владата на Македонија Зоран Заев денеска ја посети Општина Кочани и оствари куса средба со градоначалникот Николчо Илијев, со претседавачот на Советот на општината Томе Солевски, и со Александар Киров, директор на Јавното ...

Заев во Кочани: Владата останува посветена на поддршката на големите проекти на општините од интерес на граѓаните

1tv - 12.07.2019

Општина Кочани на најдобар начин ја искористи финансиската поддршка на Владата за покривање на долговите што ги остави во наследство претходната локална самоуправа, констатирано е на денешната средба на премиерот Зоран Заев со градоначалникот на ...

Заев во Кочани: Владата останува посветена на поддршката на големите проекти на општините од интерес на граѓаните

Локално - 12.07.2019

Општина Кочани на најдобар начин ја искористи финансиската поддршка на Владата за покривање на долговите што ги остави во наследство претходната локална самоуправа, констатирано е на денешната средба на премиерот Зоран Заев со градоначалникот на ...

Заев во Кочани: Владата останува посветена на поддршката на големите проекти на општините од интерес на граѓаните

Слободен Печат - 12.07.2019

Како што соопшти владината прес-служба, заеднички е потенцирано дека тоа овозможи буџетот на Општината да биде насочен за реализација на проектите за кои граѓаните на локалните избори укажаа дека се од посебен интерес.

Заев во Кочани: Владата останува посветена на поддршката на големите проекти на општините од интерес на граѓаните

МКД - 12.07.2019

Општина Кочани на најдобар начин ја искористи финансиската поддршка на Владата за покривање на долговите што ги остави во наследство претходната локална самоуправа, констатирано е на денешната средба на премиерот Зоран Заев со градоначалникот на ...

Заев во Кочани: Владата останува посветена на поддршката на големите проекти на општините од интерес на граѓаните

Опсервер - 12.07.2019

Општина Кочани на најдобар начин ја искористи финансиската поддршка на Владата за покривање на долговите што ги остави во наследство претходната локална самоуправа, констатирано е на денешната средба на премиерот Зоран Заев со градоначалникот на ...