TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зголемен водостојот на Преспанското Езеро

Курир - 31.01.2023

За еден сантиметар во споредба со вчера е зголемен водостојот на Преспанското Езеро со што нивото му е за 1,8 метри пониско од повеќегодишниот просек за јануари. Според последните мерења направени од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР), ...

Зголемен водостојот на Преспанското Езеро

Опсервер - 07.03.2023

За еден сантиметар е зголемен водостојот на Преспанското Езеро, а нивоата на другите две природни езера во земјава се исти како вчера, покажуваат резултатите од последните мерења направени од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Зголемен водостојот на Преспанското Езеро

Press24 - 31.01.2023

За еден сантиметар во споредба со вчера е зголемен водостојот на Преспанското Езеро со што нивото му е за 1,8 метри пониско од повеќегодишниот просек за јануари. Според последните мерења направени од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР), ...

Зголемен водостојот на Преспанското Езеро

Независен - 31.01.2023

За еден сантиметар во споредба со вчера е зголемен водостојот на Преспанското Езеро со што нивото му е за 1,8 метри пониско од повеќегодишниот просек за јануари. Според последните мерења направени од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР), ...

Зголемен водостојот на Преспанското Езеро

Во Центар - 07.03.2023

За еден сантиметар е зголемен водостојот на Преспанското Езеро во споредба со вчера, а нивоата на другите две природни езера во земјава се исти со вчерашните. Сепак, според последните мерења направени од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР), ...