TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тежок инцидент во кафе бар во Скопје

Centar - 15.03.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривичнa пријавa против Н.Р. (47), Б.Р.(21) и Г.С.(37), сите од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело “насилство“. Имено на 13.03.2019 година околу 01,30 часот во Скопје во ...

Им ја исклучил музиката: Претепан сопственик на кафуле во Скопје

Република - 15.03.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривичнa пријавa за насилство против Н.Р. (47), Б.Р.(21) и Г.С.(37), сите од Скопје. Ноќта вторник кон среда, околу 01,30 часот во Скопје во угостителски објект во трговски центар З.В.

Скопјани кршеле чаши и шишиња, па го нападнале соптвеникот затоа што им ја исклучил музиката

Скопје1 - 15.03.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривичнa пријавa против Н.Р. (47), Б.Р.(21) и Г.С.(37), сите од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело “насилство“. Имено на 13.03.2019 година околу 01,30 часот во Скопје во ...

Сопственик на локал ја исклучил музиката и бил тешко претепан од неколку гости

Опсервер - 16.03.2019

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривичнa пријавa против Н.Р. (47), Б.Р.(21) и Г.С.(37), сите од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело “насилство“. Имено на 13.03.2019 година околу 01,30 часот во Скопје во ...