TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Бојана Скендеровски сними балада и го најави новиот албум

Репортер - 06.10.2022

Бојана Скендеровски има нова песна, баладата „Сонце меѓу сенките“. Песната ќе биде дел од новиот студиски материјал што пејачката го подготвува за македонскиот и српскиот пазар. „Оваа песна не ми беше во план ниту да ја снимам ниту да се најде на ...

„Штом ја слушнав буквално се вљубив“ – Бојана ја сними „Сонце меѓу сенките“

ММС - 06.10.2022

По одличната „Среќа и несреќа“ Бојана Скендеровски денеска на јавноста ѝ ја претставува моќната балада со наслов „ Сонце меѓу сенките“ . И оваа композиција, како што веќе и најави Бојана, ќе биде дел од новиот студиски материјал што паралелно се ...

По одличната „Среќа и несреќа“, Бојана Скендеровски со нова моќна балада „Сонце меѓу сенките“ (ВИДЕО)

Курир - 06.10.2022

По одличната „Среќа и несреќа“ Бојана Скендеровски денеска на јавноста ѝ ја претставува моќната балада со наслов „Сонце меѓу сенките“. И оваа композиција, како што веќе и најави Бојана, ќе биде дел од новиот студиски материјал што паралелно се ...

Бојана ви ја претставува моќната балада „Сонце меѓу сенките“ (видео)

Вистина.мк - 06.10.2022

По одличната „Среќа и несреќа“ Бојана Скендеровски денеска на јавноста ѝ ја претставува моќната балада со наслов „Сонце меѓу сенките“. И оваа композиција, како што веќе и најави Бојана, ќе биде дел од новиот студиски материјал што паралелно се ...

(ВИДЕО+ФОТО) Бојана Скендеровски денеска на јавноста ѝ ја претставува моќната балада со наслов „Сонце меѓу сенките”

Екран - 06.10.2022

По одличната „Среќа и несреќа” Бојана Скендеровски денеска на јавноста ѝ ја претставува моќната балада со наслов „Сонце меѓу сенките”. И оваа композиција, како што веќе и најави Бојана, ќе биде дел од новиот студиски материјал што паралелно се ...

Бојана Скендеровски ја претстави баладата „Сонце меѓу сенките“

Република - 08.10.2022

По одличната „Среќа и несреќа“ Бојана Скендеровски денеска на јавноста ѝ ја претставува моќната балада со наслов „Сонце меѓу сенките“. И оваа композиција, како што веќе и најави Бојана, ќе биде дел од новиот студиски материјал што паралелно се ...

Нов хит на Бојана Скендеровски, ќе ве освои на прво слушање (видео)

Хитпортал - 07.10.2022

Таа е една од најактивните пејачки кај нас. По одличната „Среќа и несреќа“ Бојана Скендеровски на јавноста ѝ претстави уште еден нов хит, моќната балада со наслов „Сонце меѓу сенките“. И оваа композиција, како што веќе и најави Бојана, ќе биде дел ...