TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Алијансата за Албанците: Продолжува епидемијата на убивање надеж кај младите лекари

А1 On - 12.02.2019

„Сведоци сме на енормна миграција на младите лекари од Северна Македонија во последната декада, која добива размери на епидемија во едно општество која поминува од проблем во проблем, од скандал во скандал, ненаоѓајќи крај на проблемите и ...

Алијанса за Албанците: Во тетовската болница се примени лекари кои воопшто не учествувале на огласот

Макфакс - 12.02.2019

Во Клиничката болница во Тетово после завршувањето на тестирањето објавени се резултатите и утредента истите едноставно исчезнуваат и место нив се објавуваат нови резултати, каде се елиминирани првичните кандидати кои ги исполнувале условите за ...

Алијанса за Албанците: Продолжува епидемијата на убивање надеж кај младите лекари

24Инфо - 12.02.2019

Сведоци сме на енормна миграција на младите лекари од Северна Македонија во последната декада, која добива размери на епидемија во едно општество која поминува од проблем во проблем, од скандал во скандал, ненаоѓајќи крај на проблемите и ...

Алијанса на Албанците: Се убива надежта кај лекарите во Северна Македонија

Press24 - 12.02.2019

Сведоци сме на енормна миграција на младите лекари од Северна Македонија во последната декада, која добива размери на епидемија во едно општество која поминува од проблем во проблем, од скандал во скандал, ненаоѓајќи крај на проблемите и ...

Алијанса за Албанците: Продолжува епидемијата на убивање надеж кај младите лекари

Сител - 12.02.2019

Сведоци сме на енормна миграција на младите лекари од Северна Македонија во последната декада, која добива размери на епидемија во едно општество која поминува од проблем во проблем, од скандал во скандал, ненаоѓајќи крај на проблемите и ...

Енормна миграција на младите лекари од Северна Македонија

Република - 12.02.2019

Сведоци сме на енормна миграција на младите лекари од Северна Македонија во последната декада, која добива размери на епидемија во едно општество која поминува од проблем во проблем, од скандал во скандал, ненаоѓајќи крај на проблемите и ...

Алијанса за Албанците: Продолжува епидемијата на убивање надеж кај младите лекари

Независен - 12.02.2019

Алијансата на Албанците обвинува дека има енормна миграција на младите лекари од Северна Македонија во последната декада, која добива размери на епидемија во едно општество која поминува од проблем во проблем, од скандал во скандал, ненаоѓајќи крај ...

Алијанса за Албанците: Во тетовската болница се примени лекари кои воопшто не учествувале на огласот

Точка - 12.02.2019

Во Клиничката болница во Тетово после завршувањето на тестирањето објавени се резултатите и утредента истите едноставно исчезнуваат и место нив се објавуваат нови резултати, каде се елиминирани првичните кандидати кои ги исполнувале условите за ...

Алијанса за Албанците: Во тетовската болница се примени лекари кои воопшто не учествувале на огласот

Centar - 12.02.2019

Во Клиничката болница во Тетово после завршувањето на тестирањето објавени се резултатите и утредента истите едноставно исчезнуваат и место нив се објавуваат нови резултати, каде се елиминирани првичните кандидати кои ги исполнувале условите за ...

Алијанса за Албанците: Продолжува епидемијата на убивање надеж кај младите лекари

MTM - 12.02.2019

Сведоци сме на енормна миграција на младите лекари од Северна Македонија во последната декада, која добива размери на епидемија во едно општество која поминува од проблем во проблем, од скандал во скандал, ненаоѓајќи крај на проблемите и ...