TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На убавите луѓе им е тешко да бидат среќни во љубовта

+инфо - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

Зошто на привлечните луѓе им е тешко да бидат среќни во врска?

Кајгана - 18.11.2019

И покрај тоа што многумина веруваат дека убавите луѓе минуваат полесно во животот, изгледа дека на љубовно поле не е баш така. Истражување спроведено на Харвард покажува дека луѓето кои се сметаат за натпросечно убави потешко остваруваат успешни и ...

Убавите луѓе се понесреќни во љубовта

Женски магазин - 18.11.2019

И покрај уверувањето дека убавите луѓе во животот поминуваат полесно, истражувањата покажуваат дека на љубовен план не им цветаат рози. Истражувањето спроведено на Харвард, дошло до заклучок дека и луѓето што се сметаат за натпросечно убави, тежнеат ...

Убавината и љубовта: На убавите им е тешко да бидат среќни

Денешен - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

Истражување: На убавите луѓе им е тешко да бидат среќни во љубовта

Курир - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

Натпросечно убавите луѓе, потешко остваруваат успешни и долготрајни врски

MakPress - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

На убавите луѓе им е тешко да бидат среќни во љубовта

Опсервер - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

На убавите луѓе им е тешко да бидат среќни во љубовта

А1 On - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

На убавите луѓе им е тешко да бидат среќни во љубовта

Вечер Прес - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

На убавите луѓе им е тешко да бидат среќни во љубовта

Пулс24 - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

Истражување: Ако сте убави ќе ви биде потешко во животот

PressingTV - 18.11.2019

Урбаната легенда вели дека убавите луѓе полесно минуваат низ сè во животот… Но, се чини дека ним на љубовен план, баш и „не им цветаат рози“. Истражување на Универзитетот Харвард ги посочува причините зошто оние кои се сметаат за натпросечно убави, ...

Зошто на привлечните луѓе им е тешко да бидат среќни во врска?

Вистина.мк - 19.11.2019

И покрај тоа што многумина веруваат дека убавите луѓе минуваат полесно во животот, изгледа дека на љубовно поле не е баш така. Истражување спроведено на Харвард покажува дека луѓето кои се сметаат за натпросечно убави потешко остваруваат успешни и ...