TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МОНСТРУОЗНО Саше Политико го обвини сопственикот на Охрид скај дека ги „рента“ своите ќерки! (OБНОВЕНО)

+инфо - 17.05.2018

Денесовски сведочи дека сопственикот на Мактел, во два телефонски повици кон него, упатил закани и барал 5.000 евра, а откако изнудата не успеала, тој ги објавил фотографиите на неговите ќерки со текст со монструзни лажни тврдења.

Ова лудило во парамедиумите мора да престане!

+инфо - 17.05.2018

Портал, кој со години неказнето и под заштита на моќници, безочно клевети и навредува луѓе, сега тврди дека сопственикот на конкурентски портал ги „рентал“ своите ќерки по охридските хотели.

МОНСТРУОЗНО Саше Политико го обвини сопственикот на Охрид скај дека ги „рента“ своите ќерки!

Слободен Печат - 17.05.2018

Порталот Мактел на сопственикот Саше Ивановски, ноќеска, половина час по полноќ, објави фотографии од ќерките на сопственикот на порталот Охрид скај, Сашо Денесовски, како и текст во ко ј чудовишно тврди дека таткото „ги рентал“ сопствените ќерки во ...

Ова лудило во парамедиумите мора да престане!

Слободен Печат - 17.05.2018

Пишува Бранко Героски Пред два дена, заедно со една поголема група уредници и новинари, присуствував на брифинг во Мисијата на ОБСЕ во Скопје. Љубезните домаќини ни објаснија со што се занимава оваа организација, а јас ја искористив можноста да ...