TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Рајанер” ги зголеми проценките за превоз на патници во наредните години

Бизнис Вести - 16.09.2021

Ирската нискобуџетска авиокомпанија „Рајанер” денеска ја зголеми својата проценка за бројот на патници во следните пет години, наведувајќи ја побарувачката во Европа и намалениот капацитет во секторот за авионски патници поради пандемијата на ...

„Рајанер“ ги зголеми проценките за превоз на патници во наредните години

Опсервер - 16.09.2021

Ирската нискобуџетска авиокомпанија „Рајанер“ денеска ја зголеми својата проценка за бројот на патници во следните пет години, наведувајќи ја побарувачката во Европа и намалениот капацитет во секторот за авионски патници поради пандемијата на ...

„Рајанер“ ги зголеми проценките за превоз на патници во наредните години

MakPress - 16.09.2021

Ирската нискобуџетска авиокомпанија „Рајанер“ денеска ја зголеми својата проценка за бројот на патници во следните пет години, наведувајќи ја побарувачката во Европа и намалениот капацитет во секторот за авионски патници поради пандемијата на ...