TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неверојатнo намалување на ИСМОД од 50%

МКД - 23.11.2023

Дали си полнолетен и подготвен за цени на половина и тоа на сите ИСМОД ( ISMOD ) уреди и аксесоари? Овој Black Friday кај нас трае цел викенд! На 24, 25 и 26 ноември во новоотворениот ISMOD Pop-Up Store во Скопје Сити молl, на прв кат над маркетот, ...

Неверојатен BLACK FRIDAY на ISMOD! 50% НАМАЛУВАЊЕ!

Слободен Печат - 23.11.2023

Дали си полнолетен и спремен за ЦЕНИ НА ПОЛА и тоа на сите ISMOD уреди и аксесоари ? Овој Black Friday кај нас трае цел викенд! Те очекуваме на 24-ти, 25-ти и 26-ти во новоотворениот ISMOD Pop-Up Store во Skopje City Mall, на прв кат над маркетот, ...